ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ασυγκράτητη παντρεμένη δασκάλα έκανε σεξ με 4 μαθητές της - Με 2 από αυτούς την ίδια μέρα!

Αντάλλασσαν για μήνες sms με σεξουαλικό περιεχόμενο

Η 25χρονη Jessie Lorene Goline, παντρεμένη δασκάλα από το...

Αρκάνσας των ΗΠΑ που υπηρετούσε στο γυμνάσιο Marked Tree, συνελήφθη κατηγορούμενη ότι έκανε σεξ με 4 μαθητές της, 2 εκ των οποίων την ίδια μέρα.

Η Goline οδηγήθηκε στην Αστυνομία την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, μετά από πολύωρη διαδικασία ανάκρισης. Tο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε όταν ένας γονιός κατηγόρησε την 25χρονη για ανάρμοστες σχέσεις με πολλούς μαθητές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι 4 έφηβοι επιβεβαίωσαν τις κατηγορίες όταν κλήθηκαν για ανάκριση. Μάλιστα, ένας από αυτούς είπε ότι κατά τη διάρκεια του μαθήματος η δασκάλα τον πλησίασε και του είπε πόσο όμορφος δείχνει. Επιπλέον, είπε ότι του είχε στείλει άσεμνες φωτογραφίες.

Ένας άλλος μαθητής είπε ότι η 25χρονη τον πήρε ένα απόγευμα στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ. Κατόπιν τον γύρισε πίσω στο σχολείο, ενώ πρόσθεσε ακόμη ότι άλλος ένας συμμαθητής του βρέθηκε σπίτι της την ίδια μέρα.

Και οι 4 έφηβοι υποστήριξαν ότι κάποια στιγμή άρχισαν να ανταλλάσουν sms με τη δασκάλα, τα οποία άρχισαν να έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο λίγο καιρό μετά. Τρεις μαθητές ήταν από το Marked Tree School και ένας από το East Poinsett County School District.

H Goline με μαθητές του Marked Tree School- Kανείς από τους εικονιζόμενους δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο



Η 25χρονη αντιμετωπίζει κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, αλλά μόνο όσον αφορά τον ένα μαθητή, καθώς οι υπόλοιποι τρεις είναι ενήλικοι. Η Goline υποστήριξε ότι ο ανήλικος την εξαπάτησε λέγοντάς της ότι ήταν άνω των 18 ετών, κι ότι το κατάλαβε αφού είχαν κάνει σεξ.

Σύμφωνα με το KAIT-TV, όταν ο διευθυντής του σχολείου Mark Wright τη ρώτησε αν είχε ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές, εκείνη απάντησε: «Δεν θα χάσω τον άντρα μου». Συμπλήρωσε όμως αμέσως μετά:«Ναι, κάναμε σεξ».

H Goline με το σύζυγό της

Η… ασυγκράτητη δασκάλα θα δικαστεί στις 3 Οκτωβρίου. Αν τελικά καταδικαστεί, θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης από 10 έως 40 χρόνια.

Πηγή

Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: