ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Σερβιτόρα τρέχει να ευχαριστήσει ζευγάρι που της άφησε 400€ πουρμπουάρ. Τότε το ζευγάρι κάνει ΚΑΤΙ ακόμη πιο συγκλονιστικό!

Όποιος έχει εργαστεί ως σερβιτόρος γνωρίζει ότι είναι σκληρή δουλειά. Σερβίροντας τραπέζια όλο το βράδυ και να είναι κάποιος όρθιος για...
7 ή περισσότερες ώρες κάθε φορά ενώ προσπαθείτε να κάνετε τους πελάτες να νιώσουν άνετα, δεν είναι εύκολο έργο.

Ωστόσο, πολλοί έχουν κάνει αυτό το είδος εργασίας κατά καιρούς για να τελειώσουν τις σπουδές τους ή να βελτιώσουν τη ζωή τους με κάποιο τρόπο.

Η σερβιτόρα Cayla Chandara μετακόμισε στο Waikiki της Χαβάης για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Ωστόσο, λόγω των φοιτητικών δανείων, βρέθηκε χρεωμένη και δεν μπορούσε να συνεχίσει να σπουδάζει.

Έτσι κατέληξε να εργάζεται 80 ώρες την εβδομάδα σε δύο διαφορετικά εστιατόρια για να τα βγάλει πέρα. Εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι από την Αυστραλία στο εστιατόριο Noi Thai Cuisine και κατέληξε να μοιραστεί την ιστορία της μαζί τους.

«Με ρώτησαν από πού είμαι και τους είπα ότι μετακόμισα εδώ για σπουδές, αλλά βρέθηκα να χρωστάω στο πανεπιστήμιο και δεν μπορούσα να να συνεχίσω τις σπουδές, γιατί δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά, όπως και το κόστος ζωής εδώ», δήλωσε η Chandara.

Οι πελάτες συγκινήθηκαν από την ιστορία της Chandara και της άφησαν φιλοδώρημα 400 δολαρίων.

«Θεώρησα ότι ήταν πολύ γενναιόδωρο εκ μέρους του. Ποτέ δεν έχω ξαναπάρει τόσο μεγάλο φιλοδώρημα. Έπρεπε να τους ευχαριστήσω. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, μου είπαν πού μένουν, έτσι πήγα εκεί μετά την δουλειά για να δω αν θα ήταν ακόμα εκεί.»

Έτσι, η Chandara τους έδωσε μια κάρτα με ευχαριστίες, ένα επιδόρπιο και μερικά λουλούδια για να δείξει την ευγνωμοσύνη της. Πίστεψε ότι δε θα ξαναέβλεπε το ζευγάρι ξανά, αλλά ξαναήρθαν την επόμενη μέρα στο εστιατόριο της.

Αλλά αυτή τη φορά ρώτησαν αν θα μπορούσαν να πληρώσουν το χρέος του δανείου σπουδών της Chandara, που ήταν πάνω από 10.000 δολάρια.

«Τους είπα ότι δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό για μένα. Ήθελα απλά να τους πω ευχαριστώ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Θέλω να τρέξω στους δρόμους από χαρά!»

Της είπαν ότι υπήρχε ένας τρόπος που μπορούσε να τους ευχαριστήσει: «Βάλε τα δυνατά σου, κάνε μεγάλα όνειρα και ακολούθα τους στόχους σου.»

Και αυτό ακριβώς λέει η Chandara ότι έχει σκοπό να κάνει όταν επιστρέψει στις σπουδές της.

«Θέλω να τους κάνω περήφανους. Δέχομαι αυτή την ευκαιρία με μεγάλη χαρά και θα βάλω τα δυνατά μου κάθε μέρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: