ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα ο Γιώργος Αλκαίος...

Μόνιμος κάτοικος Μήλου είναι πια ο Γιώργος Αλκαίος Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και μερικά χρόνια ζει χειμώνα-καλοκαίρι στο νησί της Αφροδίτης και...
εμπνέεται από το απέραντο μπλε των Κυκλάδων.

Τέσσερις μήνες μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision, ο δημοφιλής τραγουδιστής, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90, αποφάσισε να εγκαταλείψει για λίγο την πρωτεύουσα, προκειμένου να ηρεμήσει στη Μήλο. Εκείνη την εποχή είχε χάσει και τη λατρεμένη του γιαγιά, με την οποία μεγάλωσε, και έτσι η ανάγκη του να απομονωθεί για λίγο ήταν αρκετά μεγάλη.

Βέβαια, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Όπως διαβάζουμε στο Secret από τα Παραπολιτικά, ο Γιώργος Αλκαίος έφτιαξε το σπίτι του στο οικόπεδο που κληρονόμησε από τη γιαγιά του και σιγά-σιγά ολοκλήρωσε κι ένα πανέμορφο, μίνιμαλ boutique hotel, το οποίο… βάφτισε «Salt», στο χωριό Πολλώνια.

«Ενιωσα πως έπρεπε να αποτραβηχτώ, όταν έβλεπα πως υπήρχε γκρίνια στα μαγαζιά, εξαιτίας της κρίσης», έχει δηλώσει σε πιο παλιά συνέντευξή του ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος μάλλον ορθώς έπραξε, αφού πλέον τα νυχτοκάματα έχουν μειωθεί αρκετά, μιας και τα νυχτερινά κέντρα δουλεύουν μόνο διήμερα ή στην καλύτερη των περιπτώσεων τριήμερα ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. Ετσι, εδώ και μερικά χρόνια ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται ενεργά με το ξενοδοχείο του, που αποτελείται από σουίτες και πολυτελή δωμάτια που έχουν πάρει το όνομά τους από τις δαντελένιες παραλίες του νησιού.

Το ευχάριστο είναι πως έχει φροντίσει να προσφέρει ποιότητα, άνεση και πολυτέλεια σε πολύ προσιτές τιμές. Συγκεκριμένα, μια σουίτα με τζακούζι και θέα στη θάλασσα κοστίζει από 100 μέχρι και 200 ευρώ, ανάλογα με τη σεζόν, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και το πρωινό. «Ο Γιώργος στηρίζει ιδιαίτερα το νησί. Πλέον ζει εδώ όλο τον χρόνο και είναι μεγάλη τιμή για εμάς», λέει ο δήμαρχος Μήλου.

Οσον αφορά στην καλλιτεχνική του δράση, ο Γιώργος Αλκαίος δεν σταματάει να δημιουργεί. Μέσα στο σπίτι του έχει φτιάξει ένα σύγχρονο στούντιο, όπου γράφει στίχους και συνθέτει μουσική. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ετοιμάζει έναν δίσκο με όλες του τις επιτυχίες, ενώ συζητάει και για μια μεγάλη περιοδεία σε Αυστραλία και Αμερική. Αν και τον έχει μαγέψει η Μήλος, το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Αλκαίος μας έχει λείψει πολύ, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρέψει ανανεωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: