ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Μια απίστευτη ροζ ιστορία στο κέντρο της Αθήνας

Ομογενής από την Αυστραλία εγκατέλειψε την επί σειρά ετών σύζυγό του και για έναν χρόνο ζούσε με τη νεότερη ερωμένη του σε ένα...
κοινόβιο οργίων στο κέντρο της Αθήνας, όπου κύρια δραστηριότητα ήταν η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων!

Ομως, όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην εξωσυζυγική σχέση, ο «άτακτος» άνδρας αποφάσισε να επιστρέψει στη γυναίκα του και μαζί κίνησαν νομικές διαδικασίες για την αναγνώριση της πατρότητας του παιδιού, το οποίο είχε γεννηθεί εκτός γάμου!

Η απίστευτη «ροζ» ιστορία που φέρνει στο φως η «Espresso» -και η οποία θα μπορούσε να γίνει σενάριο χολιγουντιανής ταινίας- δεν έφτασε ποτέ στο ακροατήριο, καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και η δίκη ματαιώθηκε. Ωστόσο, ο 42χρονος και η σύζυγός του είχαν προλάβει και είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με τα οποία ζητούσαν να γίνει εξέταση πατρότητας μέσω DNA, προκειμένου να έχουν επικοινωνία με το παιδί σε περίπτωση που διαπιστωνόταν ότι ο Ελληνας ομογενής ήταν ο πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου πέντε χρόνια ο 42χρονος ανακοίνωσε στη σύζυγό του, με την οποία ήταν παντρεμένος επί σχεδόν μία εικοσαετία, ότι ήθελε διαζύγιο για να ζήσει τον έρωτά του με μια 30χρονη. Η γυναίκα, βλέποντας ότι δεν μπορούσε να μεταπείσει τον σύζυγό της, αναγκάστηκε να του παραχωρήσει την ελευθερία του και εκείνος μετακόμισε με τη νέα σύντροφό του σε άλλο σπίτι.

Ερωτική «φωλιά»

Μάλιστα, το ζευγάρι δεν διάλεξε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα ως ερωτική «φωλιά», μακριά από όλους, αλλά προτίμησε να εγκατασταθεί σε ένα... κοινόβιο μαζί με άλλα «απελευθερωμένα» ζευγάρια και να επιδίδονται σε ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων!

Σε εκείνη τη μονοκατοικία στο κέντρο της Αθήνας οι δύο τους έμειναν για περίπου έναν χρόνο, έως ότου η 30χρονη, η οποία στο μεταξύ είχε μείνει έγκυος, αποφάσισε να... δώσει στον εραστή της τα παπούτσια στο χέρι. Υστερα από αυτό ο 42χρονος επέστρεψε μετανιωμένος στην αγκαλιά της εν διαστάσει συζύγου του, η οποία τον συγχώρεσε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επιπλέον συμφώνησε να τον στηρίξει στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι ήταν ο πατέρας του μωρού! Μάλιστα, θεωρούσε τη γέννηση του παιδιού... θαύμα και ζητούσε να το βλέπει και εκείνη, αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει δικό της, ενώ προέβαλε τον ισχυρισμό ότι οι γιατροί που εξέτασαν τον 42χρονο δεν τους έδιναν καμία ελπίδα να φέρουν στον κόσμο απογόνους κάποια μέρα!

Η κατάληξη ήταν το ζευγάρι να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητούσε τη διενέργεια τεστ DNA, ωστόσο ύστερα από συνεννόηση οι δύο πλευρές τα βρήκαν χωρίς να προχωρήσουν στην εξέταση. Η 30χρονη συμφώνησε να βλέπει ο 42χρονος το παιδί, με την προϋπόθεση ότι θα κατέβαλε κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό για τη διατροφή του.

Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια: