ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Η κόρη ξάφρισε όλη την περιουσία των γονιών της!

Που να το φαντάζονταν ότι η ίδια τους η κόρη θα ξάφριζε όλη την περιουσία τους!

Ο Terence και η Elizabeth Forham είχαν συνταξιοδοτηθεί και αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι τους, να αγοράσουν ένα τροχόσπιτο και να κάνουν το γύρο της Ευρώπης.

Άφησαν πίσω την 33χρονη κόρη τους Melissa ως διαχειρίστρια των οικονομικών τους και υπεύθυνη για τις πιστωτικές τους κάρτες.

Δεν θα πίστευαν ποτέ ότι το ίδιο τους το αίμα θα μπορούσε να προκαλέσει την οικονομική καταστροφή τους, σπαταλώντας πάνω από 200.000 ευρώ!

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να κόψει το ταξίδι του στη μέση μετά την αποτυχημένη προσπάθειά τους να τραβήξουν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό τους, όπως αναφέρει η Telegraph.

Ο λογαριασμός τους ήταν άδειος και οι πιστωτικές τους υπερχρεωμένες. Αναγκάστηκαν μάλιστα να δανειστούν από συγγενικό τους πρόσωπο για να μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους στη Βρετανία και να διαπιστώσουν ότι η κόρη τους είχε ξαφρίσει τα πάντα.

Η 33χρονη βρίσκεται υπό κατ’ οίκον περιορισμό, έδωσε στην Αστυνομία το διαβατήριό της και περιμένει να βγει το Νοέμβριο η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: