ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ελεονώρα Μελέτη – Την πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα! Το «διαζύγιο» λίγο πριν από τον γάμο!

Το κακό το μάτι χτύπησε την Ελεονώρα Μελέτη αφού εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι στην ζωή της ήρθε η μεγάλη ανατροπή!

Η παρουσιάστρια έκανε το...

δυνατό come back στην τηλεόραση μέσα από τον ΣΚΑΙ και την παρουσίαση του Survivor Panorama. Ένα project που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο!

Όμως… το κανάλι της φυλούσε μία έκπληξη και δεν ήταν καθόλου ευχάριστη. Η Ελεονώρα στη λήξη της εκπομπής, ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές και φεύγει χαρούμενη για διακοπές, περιμένοντας να έρθει η νέα σεζόν.

Μιλώντας με το κανάλι, συμφωνούν πως όλα είναι Οκ και πως του χρόνου θα συνεχίσει να κάνει αυτό που της είχαν τάξει… Έτσι λοιπόν ξεκίνησε τις εξορμήσεις με τον αγαπημένο της, έχοντας στο μυαλό της πως θα γυρίσει και θα είναι όλα όπως τα άφησε και όπως τα είχαν συζητήσει.

Αμ δε… το κανάλι είχε άλλα σχέδια και από ότι φαίνεται είχε σκοπό να της τα ανακοινώσει πολύ αργά.

Ενω το καλοκαίρι κυλούσε ομαλά, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να της χαλάσει την διάθεση, όταν υπεύθυνοι του σταθμού της ζήτησαν να αναλάβει την παρουσίαση του «My Style Rocks».

H ίδια αρχικά αρνήθηκε, βλέποντας όμως μετά πως το κόνσεπτ δεν είναι και τόσο άσχημο άρχισε να το καλοσκέφτεται! Από την αρχή η Ελεονώρα είχε την στήριξη της Άλκηστις Μαραγκουδακη, της υπεύθυνης του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΙ και έτσι πίστευαν πως θα βρουν την χρυσή τομή.

Ωστόσο, τα σχέδια της καταστράφηκαν όταν ήρθε η ανακοίνωση, πως την μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ την αναλαμβάνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Έτσι, όπως αναφέρει το Πρώτο Θεμα, η Ελεονώρα μένει ξαφνικά ξεκρέμαστη, χωρίς συμβόλαιο, χωρίς υπογραφή και απλώς την πέταξαν εκτός σε μία στιγμή…

Τι θα κάνει τώρα; Έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Ant1 και ψάχνουν το κατάλληλο project για να μπορέσει να το παρουσιάσει. Η αποχώρηση της Μελέτη από τον ΣΚΑΙ είναι γεγονός, τα μάζεψε και τους άφησε και περιμένουμε τη νέα της δουλειά….

Μπορεί η ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, όμως το διαζύγιο με τον ΣΚΑΙ της αποσπά την προσοχή της για λίγο στα επαγγελματικά και στην εύρεση νέας επαγγελματικής στέγης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: