ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πάτρα: Σκληρός ανταγωνισμός στα... μπαλκόνια για δύο πρωτοετείς φοιτήτριες από την Αθήνα!

Κερδισμένοι οι άνδρες της γειτονιάς…
Θέμα συζήτησης έχουν γίνει στη γειτονιά οι δύο φοιτήτριες που μένουν σε πολυκατοικία, σε οδό κάτω από τα Ψηλαλώνια.

Οι δύο φοιτήτριες μένουν στην ίδια πολυκατοικία, σε διαφορετικό όμως διαμέρισμα, μη έχοντας και τόσες πολλές σχέσεις μεταξύ τους, διατηρώντας μάλλον μία ανταγωνιστικότητα, κρίνοντας από τις εξόδους τους στα μπαλκόνια των σπιτιών τους.

Τα μπαλκόνια των σπιτιών τους συναντιούνται, αφού τα διαμερίσματα είναι διπλανά στον ίδιο όροφο και έτσι η μία ξέρει πάνω κάτω τι κάνει η άλλη. Το θέμα που κάνει κάπως ανταγωνιστικό το επίπεδο της σχέσης τους είναι ότι και οι δύο είναι αρκετά εμφανίσιμες, έχοντας η κάθε μία τα δικά της δυνατά σημεία.

Δυο όμορφες γυναίκες και ας μην έχουν πατήσει καλά – καλά τα 20, κρίνοντας από το ότι και οι δύο είναι πρωτοετείς, έχοντας έρθει από την Αθήνα, είναι λογικό να... κονταροχτυπιούνται, ξέροντας ότι έτσι και αλλιώς τραβούν τα βλέμματα.

Έτσι, όταν βγαίνει η μία με σορτσάκι κοντό στο μπαλκόνι της, φροντίζει να βγαίνει και η άλλη, έχοντας τον δικό της τρόπο για να κάνει αισθητή την παρουσία της. Μετά από λίγο η πρώτη «απαντά» στην δεύτερη και η δεύτερη ξανά στην πρώτη και πάει λέγοντας.

Καταλαβαίνετε ότι η γειτονιά στον έναν μήνα που έχουν έρθει αυτές οι δύο φοιτήτριες, έχει χάσει την μπάλα. Τώρα που θέλουν να κάνουν αίσθηση ξέροντας ότι τις παρακολουθούν;

Στην απέναντι πολυκατοικία, μένουν σε διαφορετικά διαμερίσματα τέσσερις φοιτητές, ενώ σε μία διπλανή έχουν ενοικιάσει κάποια νεαρά παντρεμένα ζευγάρια, με τους άνδρες συζύγους να κάνουν τις εξόδους τους για να δουν τον… ανταγωνισμό.

Μένει να δούμε που θα καταλήξει ο ανταγωνισμός αυτός. Πάντως για την ώρα οι φοιτητές και οι άνδρες της γειτονιάς που έχουν πρόσβαση στον όροφο της συγκεκριμένης πολυκατοικίας την βγάζουν «ζάχαρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: