ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Το γαμήλιο γλέντι έστειλε τους καλεσμένους (και το ζευγάρι) στο νοσοκομείο στην Πάτρα

Η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής για ένα ζευγάρι στην Πάτρα, πήρε απρόβλεπτη τροπή κατά τη διάρκεια του νυφικού γλεντιού. Ο "εφιάλτης" για τους νεονύμφους και τους καλεσμένους...
τους, άρχισε λίγες ώρες μετά την έναρξη του δείπνου σε πασίγνωστο χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας ένας οι συγγενείς και οι φίλοι, άρχισαν να μη νιώθουν καλά. Οι καλεσμένοι διαμαρτυρήθηκαν για στομαχικές διαταραχές και ρκετοί ήταν αυτοί που μη μπορώντας να αντέξουν τους αφόρητους πόνους κατέληξαν στο Νοσοκομείο και άλλοι σε Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής για παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλους διαγνώστηκε οξεία τροφική δηλητηρίαση και κάποιοι μάλιστα αναγκάστηκαν να περάσουν όλη τη νύχτα στο κρεβάτι του πόνου, εντός του νοσοκομείου.

Στο χώρο πήγαν και οι νιόπαντροι για να συμπαρασταθούν σε συγγενείς και φίλους. Τα συμπτώματα σταδιακά υποχώρησαν και σχεδόν όλοι πήραν εξιτήριο και αποχώρησαν για τα σπίτια τους. Κανείς, πάντως, δεν πρόκειται να ξεχάσει την περιπέτεια που έζησε…

Ο γαμπρός διατηρεί επιχειρήσεις σε Πάτρα και Αγιο Βασίλειο και ήταν κατηγορηματικός ως προς την στάση που θα κρατούσε μετά τον «εφιάλτη» που έζησε τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του εκείνη την νύχτα. Επικοινώνησε αμέσως με τους υπευθύνους του χώρου και ζήτησε εξηγήσεις.

Τελικά όπως όλα δείχνουν η δηλητηρίαση οφείλονταν στο πιάτο με κοτόπουλο που σερβιρίστηκε στο δείπνο.

E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: