ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ανεβαίνουν Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης στη Football League

Η ΕΠΟ ματαίωσε οριστικά το μπαράζ ανόδου και οι Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης ανεβαίνουν αυτόματα στη Football League

Μπορεί η διοργανώτρια να ήθελε πρωτάθλημα με 16 ομάδες μετά την αποχώρηση του Ηρακλή, ωστόσο, η ΕΠΟ έχει τον τελευταίο λόγο και επιμένει για την προκήρυξη που αναφέρει… σέντρα με 18 ΠΑΕ.

Σύμφωνα μάλιστα με ενημέρωση της Ομοσπονδίας προς της Football League, το μπαράζ ανόδου που είχε προγραμματιστεί ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκη ματαιώθηκε.

Τι σημαίνει αυτό; Σε πρώτη φάση ότι οι δύο ομάδες προβιβάζονται αυτόματα στην κατηγορία καθώς δεν υπήρχε λόγος να γίνει το συγκεκριμένο ματς μετά τα δεδομένα που προέκυψαν λόγω Γηραιού.

Και λέμε σε πρώτη φάση διότι κατά άλλες πληροφορίες η διαδικασία αυτή θα κλειδώσει στα δικαστήρια. Βλέπετε Ιωνικός και Χαλκίδα φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγή για διεξαγωγή play off μεταξύ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής για να κριθουν εκεί τα εισιτήρια των κενών θέσεων της Football League.

Το κατά πόσο αυτό θα έχει ελπίδες να συμβεί είναι κάτι που θα φανεί προσεχώς. Σίγουρα πάντως το πρωτάθλημα της Football League αλλά και της Γ’ Εθνικής θα καθυστερήσει να κάνει σέντρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: