ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

H Τεχνική Της Αδιαφορίας Έχει… Εξαιρετικά Αποτελέσματα!

Έχεις δοκιμάσει ποτέ να αδιαφορήσεις για τον/την σύντροφό σου; Αν όχι, μην διστάσεις τουλάχιστον να πειραματιστείς για λίγο καιρό, βάζοντας την αδιαφορία σου σε...
εγρήγορση. Ναι, καλά κατάλαβες και για να ξεκινήσουμε σωστά ας δούμε πώς, εφαρμόζοντας την τεχνική της αδιαφορίας, μπορούμε να προσελκύσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, να ξανακερδίσουμε μια χαμένη σχέση, ή να αναζωογονήσουμε έναν δεσμό που έχει φτάσει σε τέλμα.

Η ενστικτώδης αντίδραση όταν συναντούμε ένα πρόσωπο που μας αρέσει, είναι να το δείξουμε με τη γλώσσα του σώματος και με τα λόγια μας. Η αντι-ενστικτώδης αντίδραση είναι να κάνουμε το αντίθετο, δηλαδή να εχουμε μια στάση αδιαφορίας.

Ενώ το άλλο πρόσωπο θα νιώσει τα “κύματα” έλξης που εκπέμπονται από τα ενεργειακά μας πεδία , -η γλώσσα του σώματος δεν παρερμηνεύεται- ωστόσο θα τα εισπράξει μέσα σε ένα περιτύλιγμα μυστηρίου και γοητευτικής αυτοσυγκράτησης. Κι αυτό θα λειτουργήσει σαν “πρόκληση” πυροδοτώντας την αλυσιδωτή αντίδραση του παιχνιδιού που λέγεται φλερτ.

Όταν ο χωρισμός είναι πρόσφατος, ο πόνος οξύς και η ανάγκη για επανένωση βασανιστικά επιτακτική, λειτουργώντας αντι-ενστικτωδώς μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες να τον κερδίσουμε πίσω. Η κλασσική αλληλουχία αντιδράσεων εμπεριέχει ξεσπάσματα λατρείας και μεταμέλειας μέσα από μια ακατάπαυστη σειρά τηλεφωνημάτων, SMS ή και emails.

Χωρίς να το συνειδητοποιούμε, γινόμαστε ενοχλητικά τσιμπούρια και ξεπέφτουμε πολύ στα μάτια του ατόμου που υποτίθεται ότι θα’πρεπε να γοητεύσουμε. Τα παρακάλια, τα κλάματα κι η διαρκής παρενόχληση φέρνουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.

Κι ακόμη κι αν δεν βιώσαμε την απόρριψη, ρίχνοντας τον εαυτό μας τόσο χαμηλά, η απόρριψη ξεκινάει από μέσα μας κι αντανακλά στον πρώην μας με μαθηματική ακρίβεια.

Αν όμως αντί ν’αφεθούμε σ’ ‘αυτά τα ενστικτώδη λάθη, επιλέξουμε να πειθαρχήσουμε σε μια αντι-ενστικτώδη στρατηγική, η οποία θα “χτίσει” ενα γοητευτικότερο “image” μας στα μάτια του πρώην συντρόφου μας, τ’αποτελέσματα θα είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα.

Η στάση αδιαφορίας θα περάσει μηνύματα πολύ διαφορετικά. Θα δείξουμε ότι η ζωή μας δεν περιστρέφεται γύρω του, ότι έχουμε έναν υγιή και πλούσιο κύκλο ανθρώπων και δραστηριοτήτων που τη γεμίζουν και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα με ή χωρίς κάποιον σύντροφο δίπλα μας. Θα τον κάνουμε ν’αναρωτηθεί μήπως δεν ήταν “αρκετός” για μας αφού τώρα που χωρίσαμε δε μας λείπει κι ούτε μια στιγμή δεν δείξαμε αδυναμία και συντριβή εξαιτίας της απουσίας του.

Το μπαλάκι της “αυτοεκτίμησης” θα περάσει στο δικό του γήπεδο κι η ανάγκη του να ξεκαθαρίσει το μυστήριο και να αντλήσει την επιβεβαίωση θα τον σύρει ξανά κοντά μας.

Η αδιαφορία όμως σαν ερωτικό ελιξίριο φαίνεται να έχει θεαματικά αποτελέσματα και μέσα σε σχέσεις διαρκείας που βιώνουν τους κραδασμούς της φθοράς και της συνήθειας. Ένας ιδιαίτερα ευφυής κι απλός τρόπος να αναζωογονήσετε τη σχέση σας που έχει φτάσει σε τέλμα, είναι το να γίνετε απρόβλεπτοι λειτουργώντας με αντι-ενστικτώδη τρόπο.

Τον τρόπο της γκρίνιας, της αντιπαράθεσης και της τριβής τον δοκιμάσατε και σας οδήγησε εδώ ακριβώς που βρίσκεστε. Επομένως δεν έχετε τίποτα να χάσετε – αλλά πολλά να κερδίσετε- αλλάζοντας τακτική. Τη στιγμή που περιμένει να αντιδράσετε αρνητικά, αιφνιδιάστε τον με μια cool κι ευχάριστη αντίδραση.

Εκεί που περιμένει κριτική κι απόρριψη, δείξτε του αποδοχή και συναίνεση. Οι τύψεις του θα τον κάνουν να συρθεί στην αγκαλιά σας και να προσαρμόσει τη στάση του σε ότι σας ικανοποιεί.

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: