ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Η Νύφη - Istanbullu gelin Επεισόδιο 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Istanbullu gelin επεισόδιο 1
Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά συναντιούνται τυχαία ένα πρωί σε ένα καφέ. Η μοίρα, όμως, θέλει να ξανασυναντηθούν το ίδιο βράδυ. Ο Φαρούκ συνοδεύει κάποιους συνεργάτες σε μία βραδινή έξοδο. Στο κέντρο που επιλέγουν, η Σουρεϊγιά αντικαθιστά την άρρωστη τραγουδίστρια, που είναι φίλη της.

Όταν τα βλέμματά τους διασταυρώνονται αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον γίνεται ξεκάθαρο. Όμως, όσα ακολουθούν εκείνο το βράδυ δεν είναι εξίσου ευχάριστα. Ο Φαρούκ επιδιώκει να ξανασυναντήσει τη Σουρεϊγιά και της ζητά συγνώμη για όσα έγιναν το προηγούμενο βράδυ, ενώ δεν κρύβει ότι γοητεύτηκε από εκείνη. Όμως και η Σουρεϊγιά δεν μένει ασυγκίνητη από τον γοητευτικό επιχειρηματία.

Istanbullu gelin επεισόδιο 2
Ο Φαρούκ γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Σουρεϊγιά. Η μητέρα του οργανώνει ένα δείπνο στο οποίο ο Φαρούκ αποφασίζει να μην πάει, γεγονός που την κάνει έξαλλη. Το ένστικτό της λέει ότι κάτι «κακό» την περιμένει.

Κι ενώ νιώθει άνετα με τη σχέση που έχει με τους άλλους γιους της, τον Φικρέτ, τον Οσμάν και τον Μουράτ, η ανεξαρτησία του Φαρούκ την προβληματίζει. Θεωρεί ότι με την Ιπέκ –τη γυναίκα που έχει επιλέξει εκείνη για σύζυγο του Φαρούκ- θα καταφέρει να τον φέρει με τα «νερά» της. Όμως ο Φαρούκ δεν είναι ο γιος που κάνει ότι του λέει η μαμά του.


Istanbullu gelin επεισόδιο 3
Την ώρα που ο Φαρούκ απολαμβάνει τη συντροφιά της Σουρεϊγιά σε ένα χειμερινό θέρετρο, η μητέρα του βρίσκεται στο σπίτι της Ιπέκ για να ζητήσει το χέρι της για λογαριασμό του γιου της!
Η επιστροφή του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πόλη ωστόσο σημαδεύεται από δυσάρεστα γεγονότα… Η κυρία Εσμά δίνει στη Σουρεϊγιά το μήνυμα ότι δεν πρέπει ούτε να σκέφτεται ότι μπορεί να υπάρχει μέσα στη ζωή του Φαρούκ. 


Istanbullu gelin επεισόδιο 4
Η άφιξη του Φαρούκ και της Σουρεϊγιά στο αρχοντικό δίνει τέλος στα σχέδια της κυρίας Εσμά να δει παντρεμένο τον γιο της με την Ιπέκ. Άραγε, μπορεί η κυρία Εσμά να δεχτεί την ήττα της τόσο εύκολα; Η συμπεριφορά του Φαρούκ και το θάρρος του να αντιστέκεται στις απαιτήσεις της μητέρας του, ωθεί τον Φικρέτ να μιλήσει διαφορετικά στην κυρία Εσμά για πρώτη φορά.

Ο Φαρούκ είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τη Σουρεϊγιά να φύγει. Αντίθετα, προσπαθεί να την πείσει ότι η συμπεριφορά της μητέρας του θα αλλάξει μόλις παντρευτούν. Γι’ αυτό και της προτείνει να μην καθυστερήσουν καθόλου… Η Ιπέκ επισκέπτεται την κυρία Εσμά για να της επιστρέψει το δώρο της. Ωστόσο εκείνη, όχι μόνο δεν το δέχεται πίσω, αλλά της λέει κάτι που η κοπέλα δεν περίμενε να ακούσει.


Istanbullu gelin επεισόδιο 5
Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά σχεδιάζουν τον γάμο τους για την επόμενη μέρα, αφού δεν θέλουν να περιμένουν καθόλου. Ο Φαρούκ καλεί τον Οσμάν στον γάμο, αλλά του ζητά να μην αποκαλύψει τα σχέδιά του στη μητέρα τους. Τίποτα όμως δεν μένει κρυφό για πολύ… Εκτός από την κυρία Εσμά, τα νέα για τον γάμο μαθαίνει και η Ιπέκ από τον Φικρέτ, που ανυπομονεί να δει την κοπέλα να παραιτείται από τον αδερφό του.

Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά φθάνουν στο αρχοντικό, παντρεμένοι πια. Η κυρία Εσμά φροντίζει να ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή στη νιόπαντρη κοπέλα ότι δεν πρόκειται ποτέ να την δεχτεί σαν νύφη της. Η Σουρεϊγιά βρίσκει το θάρρος να της απαντήσει παρόλο που νιώθει τρομοκρατημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: