ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Έγινε το έλα να δεις στην ΑΝΔΡΟ…. Τσάκωσε τον άντρα της με τον εpαστή του στο κρεβάτι!

Με τον άντρα μου πήγαμε πριν λίγες ημέρες διακοπές στην Άνδρο.

Ο σκοπός μας ήταν να ξεκουραστούμε και να μπορέσουμε να ανανεωθούμε και να έρθουμε πιο κοντά. Η καθημερινότητα και ο αυξημένος φόρτος εργασίας μας είχαν...

απομακρύνει πολύ και ήλπιζα πως η αιτία που δεν είχαμε σeξouαλικές σχέσεις συχνά ήταν ο αυξημένος φόρτος εργασίας.

Το κρεβάτι μας είχε μήνες να στενάξει…
Κάναμε βαλίτσες και ενώ μου έκανε εντύπωση που ο άντρας μου πήρε πολλά πράγματα μαζί του δεν το σχολίασα. Και τι δεν πήρε… ούτε γυναίκα να ήταν… Κρέμες, καινούργια ρούχα και εσώρουχα.

Αναρωτήθηκα αλλά δε μίλησα σκεπτόμενη πως το έκανε με σκοπό να φανεί όμορφος στα μάτια μου και να ξαναγεννηθεί η φλόγα και το πάθος στο κρεβάτι μας.

Πού να φανταστώ πως όλα όσα έκανε ήταν για τον εpαστή του; Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δε φανταζόμουν πως ο άντρας μου είχε εpαστή! Το να πιάσω τον άντρα μου στο κρεβάτι με τον εpαστή του ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ο άντρας μου ποτέ δεν μου είχε δώσει αφορμές να πιστέψω πως με απατά ή πως είναι αμφισεξουαλικός!

Στο καράβι συναντήσαμε ένα φίλο του που όλως τυχαίως πήγαινε μόνος του στον ίδιο προορισμό με εμάς και στο ίδιο ξενοδοχείο. Ήταν, ομολογώ, συμπαθέστατος. Κοινωνικός και ευγενής.

Σε όλη τη διαδρομή κάναμε παρέα. Έβλεπα τον άντρα μου πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο και ήταν κάτι που μου έδινε πολύ χαρά γιατί τον άντρα μου τον έβλεπα όλο το χειμώνα κουρασμένο και κάπως βαρύ.

Είπαμε να βρεθούμε και στην Άνδρο αφού όπως προείπα ήταν εύχαρης η παρέα μαζί του αβίαστα ενδιαφέρουσα.

Για να μη μακρηγορώ μια μέρα που εγώ ήμουν μόνη στην παραλία γιατί ο άντρας μου ήθελε να ξεκουραστεί, επειδή είχε έντονο πονοκέφαλο, έμεινα εγώ στην παραλία. Δεν με ενόχλησε γιατί δεν είμαστε από τα ζευγάρια που είμαστε συνεχώς αυτοκόλλητα.

Το απόγευμα όταν πήγα απροειδοποίητα στο δωμάτιό μας (είχε κλείσει το κινητό μου) μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι.

Στο κρεβάτι είδα τον άντρα μου με το φίλο του. Ήταν ο εpαστής του και εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου. Καταλαβαίνετε τι επακολούθησε…

Πρέπει να μάς άκουσε όλο το νησί. Ετοίμασα όπως όπως τις βαλίτσες μου και έφυγα για την Αθήνα.

Δεν πήγα σπίτι μας αλλά στη μαμά μου ώστε να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου και να προχωρήσω τις διαδικασίες διαζυγίου. Κορίτσια πρέπει εμείς οι γυναίκες να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Κάθε τι που μάς φαίνεται περίεργο πρέπει να μάς βάζει σε σκέψεις και σε εγρήγορση!

efisecrets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: