ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

11 άνθρωποι που δουλεύουν γρηγορότερα και από την ταχύτητα του φωτός

O κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει πιο γρήγορος, αν το απαιτούν οι περιστάσεις. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που από μόνοι τους δουλεύουν πιο γρήγορα και από...
την ταχύτητα του φωτός.

Δείτε παρακάτω 11 φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν πως δουλεύουν οι πραγματικοί επαγγελματίες.

11. Κατασκευαστής νούντλς



Για να φτιαχτούν τα νούντλς, χρειάζεται να γυρίσουμε την ζύμη, να την διπλώσουμε, να την γυρίσουμε ξανά και να επαναλάβουμε αυτή την διαδικασία πολλές φορές. Ωστόσο, οι πραγματικοί επαγγελματίες όχι μόνο καταφέρνουν να φτιάξουν την ζύμη, αλλά ταυτόχρονα χορεύουν και κάνουν πραγματικό σόου.

10. Σχεδιαστής

Ο σχεδιαστής Άνταμ Σάακς είναι γνωστός για την ικανότητά του να μετατρέπει πολύ γρήγορα καθημερινά αντικείμενα σε ρούχα υψηλής ραπτικής χρησιμοποιώντας συνηθισμένα ψαλίδια. Κόβει τα ρούχα με βιρτουόζικη μαεστρία και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

9. Ένας σερβιτόρος

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού σερβιτόρου; Ευγένεια, ευελιξία και φυσικά, ταχύτητα. Αν ο τύπος στο βίντεο έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμό σερβιτόρων, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έφευγε με βραβείο.

8. Μια κομμώτρια


Στο πρώτο βίντεο, φαίνεται μια κομμώτρια να κουρεύει με μεταλλικά ψαλίδια δακτύλων που εφευρέθηκαν από τον Valentino LoSauro, έναν κομμωτή με 35 χρόνια εμπειρίας. Στο δεύτερο βίντεο, ο κομμωτής χρησιμοποιεί ένα ξυράφι με μαγικό τρόπο για να κουρέψει.

7. Διαγωνισμός φαγητού



Ο Ματ Στόνι συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό φαγητού στον οποίο έφαγε: 182 φέτες μπέικον, 4 μπέργκερ, 4 μιλκσέικ και 4 μεγάλες μερίδες τηγανιτές πατάτες. Και όλα αυτά σε 5 λεπτά!

6. Σφραγίδα

Λένε ότι η μονότονη δραστηριότητα ηρεμεί το μυαλό. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν αυτός ο κανόνας ισχύει και για αυτή την κοπέλα.

5. Κόβοντας λαχανικά

Οι δεξιότητες αυτού του ανθρώπου κάνουν τους πάντες να ζηλεύουν, αφού μειώνουν κατά πολύ τον χρόνο στην κουζίνα. Απλά δείτε με τι δεξιοτεχνία κόβει τα μανιτάρια.

4. Μετρώντας χρήματα

Για να μάθετε να μετράτε να μετράτε χρήματα με αυτόν τον τρόπο πρέπει να έχετε ευέλικτα δάχτυλα.

3. Ένας σαμουράι

Ο Ισάο Μαχί είναι ο πιο γρήγορος σαμουράι του κόσμου. Μια ιαπωνική εταιρία έφτιαξε ένα ρομπότ σαμουράι, όπως το πρωτότυπο, με εκπληκτικές ικανότητες στο κατάνα.

2. Τρέχοντας στο νερό


Οι βουδιστές μοναχοί είναι γνωστοί για ασυνήθιστες ικανότητές τους. Για παράδειγμα, ο Σι Λιλιάνγκ κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τρέξιμο στο νερό: πρώτα 118 μέτρα και την επόμενη χρονιά 125. Δεν τρέχει πάνω στην επιφάνεια του νερού, αλλά σε μικρές πλάκες που επιπλέουν.

1.Εργαζόμενοι σε εργοστάσιο επεξεργασίας ντομάτας

Κάθε μέρα σε αυτό το εργοστάσιο επεξεργάζονται 10-12 τόνοι φρέσκιας ντομάτας, οπότε η γρήγορη δουλειά είναι σημαντική. Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: