ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Μετά από 14 χρόνια η αστυνομία αποκάλυψε τα σοκαριστικά ευρήματα που βρήκαν στο σπίτι του Michael Jackson

Η αστυνομία αποκάλυψε τελικά την ανησυχητική ανακάλυψη που έκαναν στο σπίτι του νεκρού pop star Michael Jackson το 2003.

Μια πρόσφατα δημοσιευθείσα αστυνομική έκθεση, αποκάλυψε ότι η έρευνα του απομονωμένου σπιτιού του τραγουδιστή τον Νοέμβριο του 2003, εμφάνισε τεράστιες ποσότητες πορνογραφικού υλικού με νέους άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Εικόνες από βασανιστήρια σε ζώα και δουλεία, βρέθηκαν επίσης στο σπίτι.

Το πορνογραφικό υλικό βρέθηκε μετά από έρευνα 70 μελών του Γραφείου Εισαγγελέα της Επαρχίας της Σάντα Μπάρμπαρα και το Τμήμα του Σερίφη, στην περιουσία του Τζάκσον στο Los Olivos της Καλιφόρνια, μετά από κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εναντίον του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, επτά συλλογές βιβλίων και βίντεο με γυμνά ή μερικώς ενδεδυμένα αγόρια, σε εφηβική ηλικία ή και νεότερα, βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον και μόνα στο μπάνιο. Μια συλλογή, με τίτλο Taormina Wilhelm Von Gloeden, περιλάμβανε φωτογραφίες γυμνών έφηβων αγοριών από τα τέλη του 1800. Άλλα βίντεο και περιοδικά, έφεραν ονόματα όπως «Hustler’s Barely Legal» και «Naughty Neighbors».

Οι αρχές βρήκαν επίσης φωτογραφίες με βασανιστήρια ζώων, πορνογραφικό υλικό και φάρμακα για την αντιμετώπιση της τοξικομανίας στην περιουσία του ποπ σταρ.

Ο Τζάκσον, ήταν στο Λας Βέγκας τη στιγμή που οι αρχές εξέτασαν το σπίτι του και έλαβαν ένταλμα σύλληψης γι’ αυτόν. Έφτασε στην αστυνομία κατά την επιστροφή του στην Καλιφόρνια.

Η έκθεση αποκάλυψε επίσης, ότι οι αρχές έψαξαν μια μονάδα αποθήκευσης μισθωμένη από τον Τζάκσον, αφού μια πηγή τους πληροφόρησε ότι ο τραγουδιστής είχε μετακινήσει μερικές από τις συλλογές πορνό του στο ντουλάπι, μετά την έναρξη της έρευνας. Σύμφωνα με την έκθεση, «σημειώσεις, ημερολόγια, έγγραφα, φωτογραφίες, ακουστικά και βιντεοκασέτες», μαζί με περισσότερες από 80 εγγραφές βίντεο και σκληρούς δίσκους υπολογιστών, κατασχέθηκαν από τον αποθηκευτικό χώρο.

«Τα έγγραφα που συλλέχθηκαν από το Τμήμα του Σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα, ζωγραφίζουν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Τζάκσον”, δήλωσε ένας ερευνητής στην υπόθεση.

«Τα έγγραφα εκθέτουν τον Τζάκσον ως χειριστικό, τρελό αρπακτικό των ναρκωτικών και του σεξ που χρησιμοποιούσε αίμα, σεξουαλικά ασαφείς εικόνες ζωικής θυσίας και διεστραμμένες ενήλικες σεξουαλικές πράξεις παιδιών που ικανοποιούν το θέλημά του», πρόσθεσε η πηγή.

Η έρευνα ξεκίνησε αφού ένα 13χρονο αγόρι, Gavin Arvizo, κατηγόρησε τον Τζάκσον ότι τον παρενόχλησε. Αρκετά άλλα αγόρια επίσης προέβαλαν παρόμοιες καταγγελίες εναντίον του τραγουδιστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια σε 20 υποτιθέμενα θύματα σεξουαλικής επίθεσης.

Ο Τζάκσον κατηγορήθηκε για επτά εγκληματικές πράξεις παρενόχλησης παιδιών και δύο κατηγορίες κακουργήματος για μέθη ανηλίκων, κάτω των 14 ετών, με σκοπό να τα αποπλανήσει. Θα αντιμετώπιζε 20 χρόνια φυλάκισης εάν καταδικάζονταν για όλες αυτές τις κατηγορίες. Ωστόσο, μια δικαστική επιτροπή του αθώωσε τον Ιούνιο του 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια: