ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017: Εκδηλώσεις από τον Δήμο Γρεβενών

Στο πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους µας, γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων που είναι απαραίτητα για...
την καθημερινή διαβίωση των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών µας.

Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Γρεβενών και η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών με την ευγενική προσφορά της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών, του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γρεβενών, την ΔΕΚΕΓ, τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών, την Γυμναστική Ένωση Γρεβενών, τους Δρομείς Υγείας, την ένωση Ποδηλατιστών καθώς και τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενων, την ΕΛΜΕ και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ διοργανώνουν για δεύτερη φορά φέτος εκδηλώσεις με τίτλο «Ελευθέρια» και καλούν τους δρομείς και όποιον πολίτη έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την προσπάθειά αυτή, αντί συμμετοχής, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, όσπρια, λάδι, γάλα, κλπ.) -όχι ευπαθή προϊόντα- στον χώρο έναρξης του αγώνα (Πλατεία Αιμιλιανού) από τις 10:00π.µ. έως τις 12:00µ.µ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. με σημείο έναρξης την πλατεία Αιμιλιανού. Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές, μία 1.000μ. για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και μία 5.000 μ.μ. για όλους τους υπόλοιπους Δρομείς.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: