ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Εξοδα διαιτησίας σε ματς Γ’ Εθνικής 2.300 ευρώ! – Πάλι καλά που δεν λιποθύμησαν οι παράγοντες της γηπεδούχου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής της ΕΠΣ Λέσβου, όταν είδαν το εξοδολόγιο της διαιτησίας για το παιχνίδι τους με τον Πανθηραϊκό! Σύμφωνα με πληροφορίες έπρεπε να...
αποδώσουν το ποσό των 2.300 ευρώ για παιχνίδι Γ’ Εθνικής.
Γίνεται αντιληπτό πως αν δεν βρεθεί λύση, είναι αδύνατο να αντέξουν το τεράστιο κόστος που φτάνει στα όρια της Superleague! Όχι, δεν είναι οι αμοιβές των διαιτητών, είναι τα έξοδα από τα αεροπορικά εισιτήρια, μετακινήσεις, διαμονή κτλ. 

Ξεκαθαρίζουμε πως δεν φταίνε οι ρέφερι. Ένα καλό βήμα θα ήταν να τσεκάρουν τις τιμές για τα αεροπορικά εισιτήρια, επειδή όπως μας καταγγέλλουν στο διαδίκτυο τα βρίσκουν φθηνότερα. Επιπλέον τίθεται και θέμα ανταγωνισμού. Οι νησιωτικές ομάδες καταβάλουν αστρονομικά ποσά και οι ομάδες της Αττικής έχουν εξοδολόγιο διαιτησίας (σ.σ. επαναλαμβάνουμε δεν φταίνε οι ρέφερι αφού δεν κλείνουν οι ίδιοι τα αεροπορικά εισιτήρια) που δεν ξεπερνά τα 400-500 ευρώ.

Σκεφτείτε να μην ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου κ. Ψαρόπουλος, ο παράγοντας που τσακώθηκε με τον Γκιρτζίκη, επειδή δεν έβαζε της ομάδες της ένωσής του σε όμιλο, ώστε να έχουν λιγότερα έξοδα.

Sfyrigmata team

Δεν υπάρχουν σχόλια: