ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 3 - 1. Το ιστορικό γκολ του 19χρονου Νικολάου

Ο Ολυμπιακός φεύγει από το "Καμπ Νόου" με το τιμητικό 3-1, έστω κι αν το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο 19χρονος Δημήτρης Νικολάου σημείωσε...
ένα ιστορικό γκολ, που θα θυμάται για πάντα

Απολύτως παθητικός ο Ολυμπιακός. Παρουσιάστηκε έτσι γνωρίζοντας όχι τόσο τη δυναμική της Μπαρτσελόνα, όσο τις δικές του αδυναμίες αυτήν την εποχή. Αδυναμίες που δεν του επέτρεψαν κάτι περισσότερο απ'το "όλοι πίσω κι ο,τι γίνει", ακόμα κι όταν η Μπαρτσελόνα είχε παίκτη λιγότερο.

90' ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Κόρνερ του Φορτούνη από δεξιά, κεφαλιά του Νικολάου με φάλτσο, δεν μπορεί να αποκρούει ο Τερ Στέγκεν και ο Ολυμπιακός μειώνει σε 3-1

90' ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Κόρνερ του Φορτούνη από δεξιά, κεφαλιά του Νικολάου με φάλτσο, δεν μπορεί να αποκρούει ο Τερ Στέγκεν και ο Ολυμπιακός μειώνει σε 3-1


https://ok.ru/video/404299123436
Η Γιουβέντους παίρνει προβάδισμα έναντι της Σπόρτινγκ με 2-1 χάρη σε γκολ του Μάντζουκιτς
87' Εκτέλεση από αριστερά, κεφαλιά του Ουμτιτί, εύκολα ο Προτό

86'Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Ο Γκόμες από αριστερά, δεν σουτάρει αλλά δίνει πάσα, μπλοκάρει ο Μποτία, ο Μέσι έρχεται για το ριμπάουντ, κόρνερ από τον Προτό


Το μήνυμα των Καταλανών φιλάθλων για την ανεξαρτησία

84' Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Ο Μέσι παίζει το 1-2 με τον Παουλίνιο, αλλά το σουτ του εκτός ισορροπίας από αριστερά πάει ψηλά άουτ

80' Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα: Ο Μπουσκέτς δίνει τη θέση του στον Γκόμες

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι αυτοί που ακούγονται πλέον, αφού οι Καταλανοί, με σίγουρη τη νίκη και με την.. απουσία τους από τις κερκίδες, δεν ακούγονται

75' Ο Ντιν αριστερά, δίνει μάχη με τον Μποτία, ο οποίος του κλέβει πριν πλησιάσει στη μικρή περιοχή

70' Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Ο Μέσι με τον Σουάρες αλλάζουν την μπάλα, ο Παουλίνιο παίρνει την πάσα και σουτάρει από κοντά και αριστερά, κλείνει τη γωνία του ο Προτό, ριμπάουντ του Μέσι, δεν μπορεί να νικήσει ούτε αυτός τον Βέλγο

Θέμης Καίσαρης: Αυτό ήταν το 100ο ευρωπαϊκό γκολ του Μέσι, 97 στο Champions League και τρία στα Super Cup. Το πρώτο ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό, η κατοστάρα ήρθε με τον Ολυμπιακό.

Το γκολ του Λιονέλ Μέσι ήταν το 100ό σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 1ο; Απέναντι σε ελληνική ομάδα ξανά, τον Παναθηναϊκό, πριν από 12 χρόνια!

Standing ovation για τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, το περιβραχιόνιο περνάει στον Μέσι

67' Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα: Ο Ινιέστα δίνει τη θέση του στον Ράκιτιτς

65' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Καρσελά δίνει τη θέση του στον Ντιν

64' ΓΚΟΛ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Ο Μέσι αποφεύγει τον Κούτρη από δεξιά, βγάζει το γύρισμα, η μπάλα περνάει από όλους, αλλά φτάνει στον Ντιν στην άλλη πλευρά της περιοχής, που με διαγώνιο συρτό σουτ κάνει το 3-0. Ο Ολυμπιακός γλιτώνει τα δύσκολα και τρώει αυτά που θα έπρεπε να αποφύγει. Ο Προτό μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο φάουλ του Μέσι και σίγουρα καλύτερα στο διαγώνιο σουτ του Ντιν.

61' ΓΚΟΛ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ο Προτό πέφτει δεξιά και αποκρούει, αλλά η μπάλα πάει στα δίχτυα

60' Τάκλιν με τα δύο πόδια του Νικολάου στον Μέσι, κίτρινη κάρτα

58' Σουτ του Ινιέστα, η μπάλα κοντράρει στον Κούτρη, η φάση συνεχίζεται, ο Σουάρες κερδίζει κόρνερ

56' Σέντρα του Κούτρη από αριστερά, η μπάλα κοντράρει, αλλά ούτε ο Ανδρούτσος ούτε ο Τζούρτζεβιτς την προλαβαίνουν ενώ περνάει παράλληλα με την εστία

Ο Οφόε οπισθοχωρεί από τη θέση του "ψευδοενναριού" και μπροστά πάει ο Τζούρτζεβιτς

55' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Ζιλέ δίνει τη θέση του στον Τζούρτζεβιτς

54' Κουτσαίνει ο Ανδρούτσος, άγνωστο εάν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα

49' Ο Ντιν από αριστερά και μέσα στην περιοχή, σηκώνει την μπάλα, ο Προτό πηδάει για να μπλοκάρει στην μικρή περιοχή, ο Σουάρες του κάνει φάουλ για να χάσει την μπάλα

Καλό νέο η έξοδος του Ντεουλοφέου, ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Σέντρα στο 2ο ημίχρονο
46'
Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα: Ο Ντεουλοφέου δίνει τη θέση του στον Μαστσεράνο

11-1 οι τελικές στο πρώτο μέρος, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν και δοκάρι με τον Παουλίνιο, ενώ ο Ολυμπιακός έχει απειλήσει με το βολέ του Οτζίτζα.

Η Μπαρτσελόνα προηγείται με 1-0 του Ολυμπιακού χάρη στο αυτογκόλ του Νικολάου. Ωστόσο, αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο καθώς ο Πικέ είδε σωστή δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 42ο λεπτό καθώς σκόραρε με το χέρι!

Ο Ολυμπιακός αμύνεται μαζικά και έχει τουλάχιστον καταφέρει να μην δεχθεί φάσεις κάθετα όταν είναι οργανωμένος. Το τετ-α-τετ του Σουάρες ήρθε από κλέψιμο του Μέσι ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή. Ο Κούτρης είναι διαρκές πρόβλημα, όχι μόνο γιατί δεν έχει τον Ντεουλοφέου στο ένας μ'έναν, αλλά και γιατί έχει λανθασμένες τοποθετήσεις, όπως όταν κράτησε onside τον Παουλίνιο στην κεφαλιά στο δοκάρι.

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο!

Ένα λεπτό ο έξτρα χρόνος.

Ανόητη ενέργεια του Ισπανού αμυντικού, που αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες!

Ο Πικέ βλέπει σωστά δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς σκόραρε από κοντά με το χέρι μετά από ασταθή επέμβαση του Προτό! Με δέκα πλέον η Μπαρτσελόνα!

42' Αποβολή για την Μπαρτσελόνα!

37' Ωραία κίνηση και σουτ του Μέσι μέσα από την περιοχή, ο Προτό έπεσε και έδιωξε.

36' Πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο ματς! Μετά από κακή απομάκρυνση του Πικέ, ο ΟΤζίτζα έκανε το σουτ στην κίνηση με το αριστερό αλλά η μπάλα πέρασε 3-4 μέτρα άουτ.

33' Τεράστια ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Μετά από λάθος, ο Μέσι έβγαλε τετ-α-τετ τον Σουάρες αλλά ο Προτό έδιωξε σε κόρνερ! Γλιτώνει εδώ ο Ολυμπιακός!

32' Κίτρινη κάρτα στον Ρομαό για φάουλ που είχε κάνει σε προηγούμενη φάση στον Σουάρες.

29' Εκτέλεση φάουλ του Μέσι, κεφαλιά του Μπουσκέτς, η μπάλα πέρασε άουτ.

8-0 οι τελικές υπέρ της Μπαρτσελόνα στο 28ο λεπτό!

27' Φοβερή επέμβαση του Μποτία στο σουτ του Μέσι μέσα από την περιοχή. Εξαιρετικός μέχρι στιγμής ο Ισπανός στόπερ.

24' ΔΟΚΑΡΙ για την Μπαρτσελόνα!

21' Ο Ολυμπιακός έφυγε γρήγορα στην κόντρα, ο Καρσελά, όμως έκανε κάκιστη σέντρα προς τον αμαρκάριστο Ανδρούτσο και ο Τερ Στέγκεν βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε.

20' Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Ο Ντεουλοφέου έκανε ωραία ντρίμπλα στον Κούτρη και το διαγώνιο σουτ, με τον Προτό να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

Κρίμα για τον νεαρό στόπερ, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους!

Άτυχος στέκεται ο Ολυμπιακός! Ο Ντεουλοφέου έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Νικολάου προσπάθησε να διώξει με την μία αλλά άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

18' ΓΚΟΛ για την Μπαρτσελόνα!

17' Σουτ του Παουλίνιο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

by Sport-fm October 18, 22:03:22

avatar

16' Σωστή υπόδειξη οφσάιντ στον Καρσελά.

Στέκεται εξαιρετικά μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός. Δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα προς το παρών, ενώ προσπαθεί που και που να... ξεμυτίσει και να φύγει στην κόντρα-επίθεση.

14' Ωραία παρέμβαση του Νικολάου, με τον Παουλίνιο να περιμένει ακριβώς απο πίσω του για να σπρώξει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

11' Σωστή κίτρινη κάρτα στον Πικέ, που τράβηξε τον Οτζίτζα ο οποίος έφευγε ταχύτατα στην αντεπίθεση.

10' Παρατηρήσεις στον Οτζίτζα από τον διαιτητή για φάουλ στον Μπουσκέτς.

5' Μεγάλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Εκτέλεση κόρνερ του Ντεουλοφέου, ο Ουμτιτί έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω με τον Σουάρες να είναι ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι αλλά να μην βρίσκει εστία με την προβολή που επιχείρησε!

2' Εκτέλεση φάουλ του Μέσι, η μπάλα κόντραρε στο τείχος!

1' Σέντρα στην αναμέτρηση!

Παρακολουθήστε την μάχη του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάσσονται στη Βαρκελώνη, θέλοντας να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι.7

Το συγκεκριμένο θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα μετά το αιματηρό δημοψήφισμα της Καταλωνίας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.
Η βαθμολογία του 4ου ομίλου: Mπαρτσελόνα 6 (4-0), Γιουβέντους 3 (3-3), Σπόρτινγκ Λισ. 3 (2-3), Ολυμπιακός 0 (2-5).

Οι δύο ομάδες έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν το ζέσταμά τους.

Εδώ και περίπου μία ώρα υπάρχει έντονη βροχόπτωση στην Βαρκελώνη!

Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων!

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντιν, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Παουλίνιο, Ντεουλοφέου, Σουάρες, Μέσι.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους βρίσκονται οι Σίλεσεν, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Ντ. Σουάρεθ, Μασεράνο, Αλκάθερ, Αντρέ Γκόμες.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Ζντιέλαρ, Καρσελά, Ανδρούτσος, Οτζίτζα.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους βρίσκονται οι Καπίνο, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς, Βούκοβιτς, Ένχελς, Πάρντο.

Διαιτητής είναι ο Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία), με βοηθούς τους Φράνσις Κόνορ (Σκωτία), Ντάγκλας Ρος (Σκωτία) και τέταρτος είναι ο Ντάγκλας Πότερ (Σκωτία). Επιπρόσθετοι είναι οι Τζον Μπίτον (Σκωτία), Κέβιν Κλάνσι (Σκωτία).

sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια: