ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Κληρώσεις διαιτητών 4ης αγωνιστικής (όμιλοι 2, 3, 4)

Ο Φωτιάδης από την Καστοριά σφυρίζει το Ερμής Αμυνταίου – Ν. Αμφίλοχος, ενώ στο ματς ΑΓΣΚ Καστοριά – ΑΕΠ Καραγιαννίων ορίστηκε ο... Παυλίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων Ερμής Αμυνταίου – Ν. Αμφίλοχος ορίστηκε να διευθύνει ο Καστοριανός ρέφερι, Φώτης Φωτιάδης.

Πρόκειται για εμβόλιμη αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Αμυνταίου. Βοηθοί του Φωτιάδη θα είναι οι κ.κ. Στεφούλης Α. (ΣΔ Γρεβενών) και Τσαγγαλίδης Γ. (ΣΔ Πέλλας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο Λέφας Γ. (Πιερίας)

Ο Παυλίδης από την Ημαθία σφυρίζει το ματς Καστοριά – ΑΕΠ ΚαραγιαννίωνΑπό τον ΣΔ Ημαθίας ορίστηκε το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Συγκεκριμένα τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ. Παυλίδης Χ., Γιάντσης Κ., Κελεσίδης Μ.(ΣΔ Ημαθίας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Σηπάκης (ΣΔ Πέλλας)

Ο Σπύρου Σίμος παρατηρητής διαιτησίας στο ματς Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Αγρ. Αστέρας

Ο Καστοριανός παρατηρητής Διαιτησίας Σπύρου Σίμος ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στο ματς της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων

Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Αγρ. Αστέρας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο δημοτικό γήπεδο Αλεξάνδρειας.

Το διαιτητικό τρίο που θα βαθμολογήσει για την απόδοσή του, ο παρατηρητής Διαιτησίας Σπύρου Σίμος είναι οι κ.κ. ΤΣΙΜΕΝΤΕΡΙΔΗΣ Σ., ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ Δ. και ΤΖΙΑΜΠΑΣΗΣ Χ. (ΣΔ Κοζάνης).

Διαιτητές 4ης αγωνιστικής (όμιλοι 2, 3, 4)

Δεν υπάρχουν σχόλια: