ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Παράνομη σχέση; 5+1 λόγοι που δεν αξίζει να το κάνεις!

Είναι μεγάλο πράγμα να μπορείς να κοιτάς τον άλλον στα μάτια. Και είναι τρομερή αρετή η ειλικρίνεια. Αρετή που έχουν οι δυνατοί άνθρωποι. Θέλει κότσια να είσαι σωστός. Το ψέμα και...
η παράνομη σχέση είναι ο εύκολος δρόμος.

Αλλά καταλήγει πάντα σε αδιέξοδο. Μην τον επιλέξεις!

Όταν αρχίζεις να ψάχνεσαι αλλού, κάτι μέσα σου έχει ραγίσει. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, δε σε γεμίζει πια.

Όταν είσαι ερωτευμένη, δεν έχεις μάτια για άλλον. Δεν διανοείσαι καν να σε αγγίξουν χέρια ξένα, ή να σε ακουμπήσουν άλλα χείλη, εκτός από τα δικά του. Αν και μέσα σου ξέρεις πως έχει τελειώσει, φοβάσαι να το πεις. Φοβάσαι να μείνεις μόνη σου.
Δε θέλεις να βιώσεις έναν ακόμα χωρισμό. Πολλές φορές κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι γυναίκες έχουμε βρει τον επόμενο, πριν ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση με τον νυν!

Αν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει ενώ είσαι σε σχέση κι αν σου έχουν ήδη μπει τα δαιμόνια να απατήσεις τον άνδρα σου, πριν το κάνεις, διάβασε ορισμένα πράγματα που βρήκαμε στο followme.gr που πρέπει να σκεφτείς καλά:
1. Αντέχεις το ψέμα;
Γιατί θα αναγκαστείς να πεις πολλά. Πώς αλλιώς να κρυφτείς;

Σίγουρα δεν θα σου άρεσε να σε κοροϊδεύουν. Εσύ μπορείς να το κάνεις; Σκέψου το καλά!

Γιατί στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται εύκολο να καλύψεις τη λαδιά σου με ένα ψέμα, αλλά αν γλυκαθείς με το παράνομο και θες να συνεχίσεις, θα μπεις στο τρυπάκι να πεις πολλά.

Απιστία και ψέμα, πάνε μαζί! Ταιριάζει στο χαρακτήρα σου κάτι τέτοιο;
2. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.
Το ξέρεις ότι, αργά ή γρήγορα, η αλήθεια λάμπει! Έτσι δεν είναι;

Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη.

Αξίζει το ρίσκο; Σκέψου μόνο πόσο χάλια και πόσο λίγη θα νιώθεις μετά. Όχι μόνο στα μάτια τα δικά του, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό.
3. Την απογοήτευση που την πας;
Σκέψου πώς θα νιώσει αν μάθει ότι τον πρόδωσε ο άνθρωπός του. Ό,τι καλό είχατε ζήσει μαζί, θα γίνει με μιας στάχτη! Το αξίζετε;

Όταν έχεις δοθεί σε έναν άνθρωπο ψυχή τε και σώματι, όταν έχεις νιώσει πράγματα για εκείνον, με τι καρδιά να του το κάνεις αυτό; Δώσε ένα τέλος που αρμόζει σε αυτό που έχετε, ή είχατε.

Ο επίλογος έχει μεγάλη σημασία σε κάθε story. Γιατί να επιλέξεις τον χειρότερο δυνατό για το δικό σας;
4. Τι γνώμη θα έχουν για εσένα εκείνοι που θα το μάθουν;
Οι φίλοι σας, οι γονείς; Αμέσως θα πέσεις στα μάτια όλων! Επίσης, τι γνώμη πιστεύεις ότι θα έχει για εσένα ο παράνομος δεσμός σου; Πιστεύεις ότι θα σε εκτιμάει;

Κανείς δεν σέβεται και δεν εμπιστεύεται έναν άνθρωπο που λέει ψέματα. Γι’ αυτό, αν ο παράνομος δεσμός σου σέβεται τον εαυτό του, δύσκολα θα σε δει σοβαρά.

Ή ακόμα και να εξελιχθεί η περιπέτειά σας σε σχέση, ποτέ δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη. Αφού μπόρεσες να απατήσεις τον πρώην σου, γιατί να μην το κάνεις και σε αυτόν;

5. Μην κάνεις όσα δεν θα ήθελες να σου κάνουν.
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του.

Πώς θα ένιωθες αν ποτέ στο έκανε εκείνος;Αν προσπαθούσαμε να μπούμε κάθε φορά στην θέση του άλλου, πριν πάρουμε μια απόφαση, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος!

6. Το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσεις.
Γιατί μετά θα σε πνίξουν οι τύψεις. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει η κοροϊδία. Πόσο μάλλον στον άνθρωπό σου… Γιατί να μην κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια;

efisecrets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: