ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Σε Αυτόν Τον Γάμο Ο Μπαμπάς Της Νύφης Έκλεψε Την Παράσταση! -ΒΙΝΤΕΟ

Η μουσική. Οι κινήσεις. Η στιγμή. Είναι όλα τέλεια.
Ο γάμος της Ashley Richmond έγινε το 2011, αλλά χρόνια αργότερα o χορός μπαμπά και κόρης εξακολουθεί να είναι viral.

Με ένα ευρύ φάσμα τραγουδιών στη συλλογή τους, καλύπτοντας υλικό από Beyoncé έως Motown, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές, κάνοντας ακόμη και την Ashley να μην μπορεί να πιστέψει πόσο μεγάλη επιτυχία έγινε αυτό το κλιπ.

Στην ιστοσελίδα της, γράφει ότι «Όταν παντρεύτηκα το 2011, δεν είχα ιδέα ότι ο γάμος μου θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο και θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Κάνοντας εξάσκηση στο σαλόνι, ο μπαμπάς μου και εγώ δημιουργήσαμε «μαγεία». »

Είναι αυτή η «Μαγεία» που τους ήθελε καλεσμένους στο «Good Morning America», όπου τους ζητήθηκε να εκτελέσουν τα χορευτικά τους για το κοινό στην Times Square. Ο πατέρας του Ashley, David Sparks, σχολιάζει:

«Ήθελα να συνδυάσω την παλιά με τη νέα σχολή και δουλέψαμε παρέα ακριβώς αυτό». Για την «παλιά σχολή» ο David Hopedale συμπεριέλαβε κλασικά τραγούδια, όπως το “My Girl” των Temptations και το “I Want You Back” των Jackson 5, ενώ για τη νέα σχολή διάλεξαν τραγούδια όπως το «Single Ladies» της Beyoncé.

Η Ashley ήξερε ότι αυτή η στιγμή στην τηλεόραση θα μπορούσαν να είναι τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν, και το εκμεταλλεύτηκε θετικά. Σήμερα είναι υπερήφανη webmaster της ιστοσελίδας DaddysLittleBride.com, αφιερωμένης στους γαμήλιους χορούς μπαμπά και κόρης.

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, η Ashley Richmond κατάφερε να γίνει μία εξαιρετική σύμβουλος γάμου-χορού!

Απολαύστε μπαμπά και κόρη στο βίντεο που ακολουθεί!

Truelife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: