ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ

Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα στο Αμύνταιο

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε μπροστά σε περίπου...
300 φιλάθλους ο Ερμής Αμυνταίου και η Δόξα Κρανούλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Το αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν ευκαιρίες, δοκάρι αλλά τελικά έμειναν στην ισοπαλία αφού δέχθηκαν γκολ στη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία της Κρανούλας που προήλθε από δικό τους λάθος

Ο Ερμής στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκε καλά με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να απειλούν.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλά σουτ με τον Τσορλίνη και το Σερσέμη αλλά ο Αρχοντάκης αντέδρασε σωστά.
Στο 2ο ημίχρονο ο Ερμής προσπάθησε από την αρχή να πιέσει αλλά στο 53ο δέχθηκε την ψυχρολουσία και για ένα 5λεπτο στη συνέχεια δεν πατούσε καλά.
Από το 60 όμως και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση ενώ στη συνέχεια είχαν ευκαιρίες για να πάρουν και τη νίκη.

Καλή η διαιτησία του κ. Πανυτσίδη (Σ.Δ. Κοζάνης). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σερσέμη, Τριανταφύλλου, Θεοδουλίδη, Τσιέπα, και Διαμαντή.

Φάσεις και γκολ

Στο 19ο το γυριστό σουτ του Σερσέμη απέκρουσε δύσκολα ο Αρχοντάκης ενώ στο 25ο ο τερματοφύλακας της Κρανούλας έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν απογειώθηκε στο παραθυράκι του και έδιωξε το σουτ του Τσορλίνη.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53ο ο Τσουμάμνης κέρδισε 2 κόντρες από αριστερά, γύρισε τη μπάλα και ο επερχόμενος Παππάς που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο έκανε το 0-1 μέσα σε αποθέωση από τους περίπου 20 φίλους της Δόξας.
Από εκεί και μετά όμως το γήπεδο έγειρε προς τη μεριά της Κρανούλας η οποία γύρισε όλη πίσω για να κρατήσει αποτέλεσμα.
Στο 69ο γέμισμα του Μπίκου η μπάλα έφτασε στο Κλάζογλου που έκανε μια σέντρα σουτ η μπάλα απομακρύνθηκε αλλά στρώθηκε σε αυτόν που από πολύ κοντά σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 73ο γέμισμα του Τσέλα λάθος έξοδος Αρχοντάκη η μπάλα στρώθηκε στον Μαυροματίδη που όμως έκανε ένα πολύ κακό σουτ που έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 79ο όμως η υπεροχή του Αμυνταίου καρποφόρησε όταν ο Μαυροματίδης συνδυάστηκε με το Θεδουλίδη ο 2ος βγήκε μόνος από πλάγια και με δυνατό σουτ ισοφάρισε.
Ένα λεπτό μετά λίγο έλειψε να γίνει το 2-1 αλλά ο κεραυνός του Μπίκου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και τέλος στο 85ο φάουλ Τσέλα ο Αρχοντάκης έχασε τη μπάλα αυτή κόντραρε στον Μαυροματίδη αλλά κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Μετά το παιχνίδι οι 2 προπονητές δήλωσαν :

Σιαφάκας Βασίλης
«Να ευχηθώ καλή σεζόν, με υγεία και να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία.
Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς δεν κάναμε καλό ματς, δεν ήμασταν καλοί, είχαμε λάθος μαρκαρίσματα σε κάποια σημεία, φαινόμασταν κουρασμένοι, αλλά στεκόμασταν καλά παρά τα προβλήματά μας. Ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, χωρίς όμως να μας απειλούν με κάποια κλασική ευκαιρία. Πήγαμε να πάρουμε το ματς, αλλά δεν μας έκατσε, δεν ευτυχήσαμε σε μία αντεπίθεση που βγαίναμε τρεις με έναν να κάνουμε το 0-2  και μετά δεν αντέξαμε την πίεση. Αν καθαρίζαμε στην αντεπίθεση το ματς, τότε θα ήταν σε τέτοιο το χρονικό σημείο που δεν θα γυρνούσε το ματς. Χωρίς να σημαίνει ότι ήμασταν τόσο καλοί. Χρειάζεται και λίγη τύχη στο ποδόσφαιρο. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δεν είχαμε τύχη».

Σιαπανίδης Δημήτρης
«Έγινε αρκετά καλό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες. Η Δόξα δεν είχε άλλη επιλογή σήμερα μετά την ήττα της στην πρεμιέρα, από το να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε τον έλεγχο, την κατοχή μπάλας και τις φάσεις, αλλά όχι καθαρές. Είχαμε όμως πολλές προϋποθέσεις. Στο α’ ημίχρονο αν είχαμε καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ.

Μπήκαμε στην επανάληψη με το ίδιο σκεπτικό, ανεβάσαμε ρυθμό και ταχύτητα, αλλά στη μοναδική μας αδράνεια στην άμυνα και κόντρα στη ροή φάγαμε ένα φθηνό γκολ από ολέθριο λάθος. Έτσι μπαίνουν όμως τα γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κυνήγησαν την ισοφάριση και την ανατροπή.
Είχαμε νίκη στην Καστοριά, θέλαμε σήμερα το 2 στα 2, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να καλύψουμε αυτούς τους 2 χαμένους βαθμούς με τον Θεσπρωτό».

Τσουλιάης Γιάννης
«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Δεν ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια, δεν μπήκαμε καλά, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι στο β’ για κάτι καλύτερο. Προηγηθήκαμε, αλλά σε μια αδράνεια ισοφαριστήκαμε. Δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά μας αφήνει πικρία όπως εξελίχθηκε το ματς».

Μπίκος Άγγελος
«Σήμερα γίναμε μάρτυρες ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είδαμε 2 ομάδες να προσπαθεί η μία μεθοδικά και μία που προσπαθούσε σε αντεπιθέσεις να κλέψει το ματς. Μας μένει η πικρή γεύση αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην ομάδỨ

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Πασχαλίδης (58ο Μπίκος), Δόνες (70ο Τσέλα), Κλάζογλου, Παναγιωτίδης, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Τριανταφύλλου, Μαυροματίδης, Τσορλίνης (58οΘεοδουλίδης), Ηλιάδης.

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζδράβος, Πάσχος, Τσουλιάης, Γκόλιας, Τσιέπας (74ο Διαμάντης), Τσουμάνης, Μιχάλης, Χριστακόπουλος (71ο Νούγιας), Παρχαρίδης (46ο Παππάς), Γκέγκα (93οΠαράσχης)

Ο Ερμής Αμυνταίου συγχαίρει τη διαιτησία
Ο πρόεδρος του Ερμή και η διοίκηση του όπως μετά από το νικηφόρο παιχνίδι στη Καστοριά έδωσε συγχαρητήρια στη διαιτησία έτσι και σε αυτό με τη Κρανούλα που έληξε ισόπαλο θέλει να συγχαρεί τη διαιτησία των  Πανυτσίδης Φάλτακα και Σταφυλάς .





Τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τη Κρανούλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: