ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Οδηγός αγοράς κινητού για απαιτητικούς χρήστες

Το κινητό αποτελεί για σένα ένα πολυμηχάνημα, καθώς από αυτό θα στείλεις μεγαλύτερα ή μικρότερα mail, θα πλοηγηθείς και...
θα τσεκάρεις πτήσεις, τοποθεσίες, κριτικές, θα φωτογραφήσεις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές στιγμές.


Για να μην αναφερθούμε στα πολυάριθμα τηλεφωνήματα και στα μηνύματα που θα ανταλλάξεις. Άρα χρειάζεσαι:


Δεν μπορείς να το ρισκάρεις και να επιλέξεις έναν κατασκευαστή που δεν έχει παγκόσμια ισχυρή παρουσία, ή που η πορεία του είναι καθοδική ή στάσιμη. Χρειάζεσαι έναν κατασκευαστή που να μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα και την after sale υποστήριξη που θα σου προσφέρει. Η Huawei αντιλαμβάνεται αυτήν την ανάγκη και μας γλιτώνει κόπο και χρόνο μεταφοράς των κινητών και των smartphones μας με την υπηρεσία Pick up & Return, που αναλαμβάνει δωρεάν την παραλαβή και παράδοση της συσκευής σας σε όλη την Ελλάδα.
Κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα smartphones της Huawei , ξεκινώντας από τα νέα Y6 και βέβαια τα κορυφαία Huawei P10, και Huawei P10 Plus διαθέτουν όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες ακόμα και των απαιτητικότερων χρηστών.

Κάμερα

Το μοντέλο που θα επιλέξουμε θα πρέπει να έχει κάμερα με επώνυμο φακό, σταθεροποιητή εικόνας και υψηλών προδιαγραφών αισθητήρα, επιτρέποντάς μας να απαθανατίσουμε καθετί που έχει αξία στην ποιότητα που θέλουμε. Από το ραντάρ σου δεν πρέπει να ξεφύγει το Huawei P10, έχει βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (EISA) ως το smartphone με την καλύτερη κάμερα.

Η Huawei ιδρύθηκε το 1987 και είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών, με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αν θέλεις να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα την Huawei και τις συσκευές της φρόντισε να επισκεφτείς το “The Smartphone Festival by Huawei”. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή καμπάνια η οποία θα έχει διάρκεια από τις 26 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Εκεί θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ενδιαφέρουσες δράσεις και σε online διαγωνισμούς, να κερδίσουμε δώρα και εμπειρίες. Ακόμα θα έχουμε δυνατότητα για smart deals για τις συσκευές που συμμετέχουν στην καμπάνια Huawei P10, Huawei P10 Plus, Huawei P10 lite, Huawei P9 lite 2017 & Y6 2017


Πρόκειται για μία γιορτή της τεχνολογίας! Εσύ θα λείπεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: