ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Οι διάφανες γόβες της Μπέτυ Μπαζιάνα έκλεψαν την παράσταση. Πόσο κοστίζουν

Έκλεψαν την παράσταση οι διάφανες γόβες της συζύγου του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα στην εμφάνισή της στο "Λευκό Σπίτι".

Οι υπέροχες γόβες που φορούσε...

και ταίριαζαν υπέροχα με το λευκό ταγέρ με μαύρη ζώνη και την μαύρη τσάντα. Οι γόβες λοιπόν που φόρεσε είναι του γνωστού οίκου Gianvito Rossi και αν τις αγοράσει κανείς online κοστίζουν 590 ευρώ.


Η κυρία Μπαζιάνα αποδέχθηκε πρόσκληση και συναντήθηκε με τη σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, στην επίσημη οικία του.
Την κυρία Μπαζιάνα υποδέχθηκε στην είσοδο της οικίας η κυρία Πένς, η οποία και την ξενάγησε στους χώρους της οικίας και τους κήπους της και μίλησαν για μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος.Η σύντροφος του κ. Τσίπρα δεν έτυχε να συναντηθεί με τη Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού την Τρίτη στην επίσημη οικία του Ντόναλντ Τραμπ. Εως τώρα η παρουσία της στις ΗΠΑ δεν είχε άλλα επίσημα καθήκοντα για την ίδια, παρά μόνο ως συνοδού του κ. Τσίπρα στις διάφορες επισκέψεις του στο Σικάγο.

Το τηλεγράφημα επικαλείται «πληροφορίες» για την επίσκεψη της συντρόφου του Πρωθυπουργού και σύμφωνα με αυτές, η κυρία Μπαζιάνα υπέγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών της οικίας.

Προφανώς ο συντάκτης του τηλεγραφήματος δεν εμπιστεύεται απολύτως τις φωτογραφίες που δείχνουν την σύντροφο του κ. Τσίπρα να υπογράφει όντως στο βιβλίο επισκεπτών της οικίας του αμερικανού αντιπρόεδρου και έτσι πρέπει να βασιστεί σε «πληροφορίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια: