ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ...!

Του Γιώργου Νούτσου

... μιλάνε πολλοί για ταμπού στην Ελληνική κοινωνία ! Και για συντηρητισμό ! Και νομίζουν πως ξορκίζουν τα παραπάνω με το να φέρνουν στην πραγματικότητά μας...
νόμους, όπως αυτόν για την αλλαγή φύλλου στα 15, που αποτελούν την απόλυτη κατάντια μιας κοινωνίας, που στο όνομα της δήθεν φιλελευθεροποίησής της, δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να προβαίνει σ έναν απροκάλυπτο καννιβαλισμό της ανθρώπινης φύσης και κανονικότητας ! Και δεν φτάνει που όλα αυτα τα πράττει ο εσχάτως ανακαλύψας τον Ευρωπαικό Διαφωτισμό Σύριζα, αλλά έχουμε και μια ΝΔ που δεν τολμά να αυτονομηθεί απο τις αγκυλώσεις της, να πάρει ευθαρσώς θέση για όσα προσδιορίζουν τις θεμελιώδεις αρχές που υποτίθεται πως πρεσβεύει και πάνω στις οποίες εδράζονται όλα τα "μυθεύματα" για την αξία της οικογένειας και την συνεισφορά της στην αέναη συνέχεια του Έθνους !

Μυρικάζει λοιπόν η ΝΔ και αντιπροτείνει, θέσεις θολές, που τίποτα δεν προσφέρουν και κανέναν από τους υποστηρικτές της διαχρονικά, δεν συγκινούν ! Όχι λεει στα 15, αλλά στα 18 η αλλαγή φύλλου !!!! Με ποιόν τρόπο όμως και πάλι ; Με απλή δήλωση του ενδιαφερομένου; Και λέει επίσης στην πρότασή της..".Άπαξ η αλλαγή" ! Κι αν αργότερα ο δηλωσας και "αλλάξας" φύλλο συνειδητοποιήσει πως έσφαλε στα νιάτα του, να μη μπορεί να το διορθώσει; Λάθος οι θέσεις αυτές της παράταξης που είναι δεδομένο πως θα της στοιχίσουν ! Σωστές όμως οι άλλες δύο...Αλλαγή όχι με δήλωση, αλλά μετά απο ιατρική και βιωματική εξέταση, όπου σαφώς να διαπιστώνεται η αναντιστοιχία βιολογικού φύλλου και ορμονικών κατευθύνσεων που επηρεάζουν διάθεση και ψυχισμό. Κι όλα αυτά , εννοείται μετά την ενηλικίωση του ατόμου που επιθυμεί να προβεί σ αυτή την τόσο σημαντική για τη ζωή του αλλαγή.

Είναι σαφές πως "ανακολουθίες" της φύσης οφείλουν να διορθώνονται..Με κανόνες όμως , ώστε να μη θέτονται σε κίνδυνο, άλλα, εξίσου θεμελιώδη με τα ατομικά , κοινωνικά και Εθνικά δικαιώματα και συμφέροντα δικαιικά που διαρρηγνύονται στο όνομα μιας επίπλαστης και επιδερμικής προσέγγισης, που υποκριτικά κουβαλά πάνω της όλα τα "δήθεν" των εμπνευστών της ! 
Για την οικονομία του χώρου και του χρόνου, αποφεύγω να εμβαθύνω σε μια σειρά άλλων ιδιαίτερα σημαντικών θεμάτων που αναφύονται από την υλοποίηση της ρύθμισης αυτής κι έχουν να κάνουν με τον θεσμό της οικογένειας, την υιοθεσία παιδιών, κληρονομικές καταστάσεις και άλλα μύρια όσα, που είναι πιθανό να εκτρέψουν τη σεξουαλικότητα κι αυτήν ακόμα των gay, σε καταστάσεις ακόμα πιο προχώ, που άπτονται της παιδοφιλίας, της κτηνοβασίας και σκηνικών ανάλογων των συγγραμμάτων του Μαρκήσιου Ντε Σαντ, που είμαι βέβαιος δεν θάθελε επ ουδενί να βιώσει η Ελληνική κοινωνία...!

Απαραίτητη η συστολή από την κυβέρνηση την ώρα αυτή. Ακόμα όμως πιο απαραίτητη η ξεκάθαρη λαγαριστή στάση της ΝΔ...! Μένει επιτέλους να φανεί πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: