ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

H μόδα που σαρώνει: "Στοματικό" και σε γάμο έξω από εκκλησία της Κύπρου! (photos)

Νέα φωτογραφία που δείχνει βρετανικό ζευγάρι σε «στάση στοματικού σεξ» έξω από ορθόδοξη εκκλησία, αυτή τη φορά στην Κύπρο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από...
τη βρετανική εφημερίδα Sun.

Ο Μαρκ και Σαμάνθα υπερασπίζονται το ζευγάρι των Βρετανών που έκαναν το ίδιο στον Άγιο Παύλο της Ρόδου, ένα γεγονός που οδήγησε τον τοπικό μητροπολίτη στην απαγόρευση τέλεσης γάμων στη συγκεκριμένη εκκλησία. Μάλιστα, η απόφαση της απαγόρευσης προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων σε άλλα βρετανικά ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει το γάμο τους στον Άγιο Παύλο.

Ο Μαρκ και η Σαμάνθα Σίμονς που μίλησαν στη Sun, παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο σε εκκλησία της Κύπρου. Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου, προχώρησαν σε στοματικό σεξ ακριβώς έξω από την εκκλησία, μπροστά από το αυτοκίνητο του γάμου και μάλιστα ο γαμπρός φορά εσώρουχο που αναγράφει πάνω «Ιδιοκτησία της κυρίας Σίμονς».

Αυτή είναι η επίμαχη φωτογραφία που δημοσίευσε η Sun

Το στιγμιότυπο ήταν δική μου ιδέα, είπε η Σαμάνθα στην ιστοσελίδα της Sun, και τραβήχτηκε στο ηλιοβασίλεμα και χωρίς καλεσμένους, συμπλήρωσε. «Νόμιζα ότι ήταν μια αστεία φωτογραφία. Είναι πραγματικά μια πολύ αστεία ιδέα, δεν είναι για παιδιά ή για εγγόνια, αλλά είναι για να γελάσουμε. Δεν είναι φωτογραφία για να τη βάλεις πάνω από την πολυθρόνα, είναι μόνο μια "ελαφριά" φωτογραφία» πρόσθεσε η νύφη.

Ο Μαρκ και Σαμάνθα Σίμονς

Επίσης, ο Μαρκ και η Σαμάνθα αναφέρουν ότι οι γονείς τους δεν έχουν πρόβλημα με το περιστατικό και μάλιστα τους είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί υπάρχει όλη αυτή η αναστάτωση. Μάλιστα, η Σαμάνθα είπε ότι η μαμά της και η γιαγιά της έχουν δει τη φωτογραφία και πιστεύουν ότι είναι ξεκαρδιστική.

Όσον αφορά την απαγόρευση τέλεσης γάμων στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στη Ρόδο, λόγω αντίστοιχης φωτογραφίας από άλλο βρετανικό ζευγάρι, η Σαμάνθα δήλωσε συγκλονισμένη από τη διαμάχη, ενώ τόνισε: «Δεν είναι το φλιτζάνι τσάι του καθενός, αλλά είναι απλά μια φωτογραφία».

Η επίμαχη φωτογραφία στον Άγιο Παύλο της Ρόδου

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: