ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά! Τι τρελό σκαρφίστηκε ο ιδιοκτήτης ενός Volvo;

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πηγαίνει ως είθισται και στους πολιτισμένους ανθρώπους οι οποίοι διψούν για διάκριση ακόμη και μέσα από...
μια ακραία εμφάνιση του παλιού αυτοκινήτου τους.

Άλλοι υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο αποτελεί προέκταση του ανδρικού μορίου, άλλοι, σύμβολο κοινωνικής και οικονομικής αναρρίχησης. Δεν μπορούσαν ποτέ όμως να φανταστούν πως μπορεί να μετατραπεί και σε πολεμικό απωθημένο ιδιοκτήτη που κατοικεί σε φιλήσυχη πόλη της Ευρώπης.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. 

Ο ιδιοκτήτης αυτού του παλιού Volvo V70 έχει μετατρέψει κυριολεκτικά το όχημά του εξωτερικά σε… τανκ! 

Δεν είναι αστείο αλλά πραγματικότητα, το αμάξωμα του Volvo έχει στρατιωτικοποιηθεί πλήρως με νέα εντυπωσιακά πάνελ τόσο στο μπροστινό όσο και στο πλευρικό τμήμα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, τέσσερις ψεύτικες ρόδες έχουν επικαλυφθεί στη βάση των θυρών, ενώ έχει καλυφτεί η τρίτη σειρά των πλευρικών παραθύρων. Το σύνολο του αυτοκινήτου έχει βαφτεί με πράσινο και καφέ καμουφλάζ. Όπως ακριβώς δηλαδή είναι σε ένα αληθινό τανκ του στρατού…
Το Volvo τανκ υιοθετεί στην οροφή ένα ιδιότυπο χώρο αποσκευών ο οποίος έχεις ειδικά μετατραπεί προκειμένου να μοιάζει με πυργίσκο, ενώ συμπληρώνεται εμπρός από ένα σωλήνα PVC στη θέση του γνωστού μας όπλου. 

Σαφώς, η αεροδυναμική του συγκεκριμένου Volvo Estate έχει καταστραφεί από τις κατάλληλες τροποποιήσεις. Από την άλλη, το πρόσθετο βάρος επιβάρυνε όπως αναμενόταν την ευελιξία και τον εύκολο χειρισμό. 

Ποιος αλήθεια νοιάζεται όμως, εδώ ο άνθρωπος μεγαλούργησε κυριολεκτικά, δεν έχει αντίπαλο η φαντασία του. Και μιας και έρχεται με βήμα ταχύ ο αγωνιστικός Νοέμβρης, αποδεικνύεται συν τοις άλλοις και επίκαιρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: