ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Οι ¨καλύτερες¨ της ΕΛΛΑΔΑΣ στο στολίδι της ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 15/11/17

Με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στη Δυτική Μακεδονία και στην Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., αναθέτοντάς μας την διεξαγωγή του...
Β΄ Προκριματικού Αγώνα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών για τα Τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2019, κόντρα στην αντίστοιχη της Μεγ. Βρετανίας.

Ξεκινώντας από την Τελική Φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων 2010, η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. άφησε ¨εποχή¨ με την αρτιότητα της οργάνωσης και την επιτυχία της φιλοξενίας που παρείχε σε όλες τις διοργανώσεις που φιλοξένησε σε όλη τη Δυτ. Μακεδονία (Τελικές Φάσεις Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων). Ευελπιστούμε ότι μία ακόμη επιτυχημένη φιλοξενία, αυτή τη φορά ενός κρισιμότατου αγώνα πρόκρισης της Εθνικής ομάδας Γυναικών, είναι το κατώφλι για κάτι ανάλογο της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της Δυτ. Μακεδονίας, να στηρίξει με την παρουσία και τη φωνή του την Εθνική μας, η οποία κόντρα σε κάθε πρόβλεψη και με κατάθεση ψυχής, κατέκτησε την 4Η θέση, στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών 2017.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00, σας περιμένουμε στο στολίδι της Περιφέρειάς μας, στο Κ.Γ. Λευκόβρυσης, για να αναδείξουμε την αγάπη μας για την Εθνική μας ομάδα, την αγάπη μας για το μπάσκετ, την απαίτησή μας για αποκέντρωση και την διοργάνωση και άλλων Διεθνών αγώνων στην περιοχή μας.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: