ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

19χρονη Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

2,6 κιλά βρέθηκαν σε ειδικές κρύπτες του σακιδίου της

Μια Ελληνίδα μοντέλο 19 ετών, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, αφού βρέθηκε να μεταφέρει κοκαΐνη στο σακίδιο πλάτης της.



Η νεαρή Ελληνίδα συνελήφθη τη Δευτέρα και σε ειδικές κρύπτες στο σακίδιό της βρέθηκαν 2,6 κιλά κοκαΐνης, σύμφωνα με την South China Morning Post.

Πρόκειται για την τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο τις τελευταίες ημέρες, για μεταφορά κοκαΐνης. Τώρα γίνεται έρευνα για το αν όλες τους είχαν στρατολογηθεί από καρτέλ ναρκωτικών.

Η Ελληνίδα έφτασε στο Χονγκ Κονγκ από την Αιθιοπία τη Δευτέρα και κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις τελωνειακές αρχές, τις απαγγέλθηκε κατηγορία για μεταφορά επικίνδυνου ναρκωτικού.

«Πιστεύουμε ότι όλα τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν προοριζόταν για τοπική κατανάλωση. Είναι πιθανό οι έμποροι ναρκωτικών να προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν ποσότητες πριν από την περίοδο των γιορτών», δήλωσε στην κινέζικη ιστοσελίδα πηγή από τις έρευνες.

Οι προηγούμενες συλλήψεις ήταν μία 52χρονη που έφτασε στο Χονγκ Κονγκ από το Περού μέσω Ολλανδίας που είχε μαζί της 2,5 κιλά κοκαΐνη σε 180 προφυλακτικά κρυμμένα στο κορμί της, μία 24χρονη που πήγε εκεί από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας (2 κ. κοκαΐνης) και μία 48χρονη που ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο και μετέφερε 1 κιλό του ναρκωτικού.

Οι αρχές εικάζουν ότι το καρτέλ χρησιμοποίησε διαφορετικές μεθόδους απόκρυψης της κοκαΐνης και άλλες διαδρομές, προκειμένου να μην εντοπιστούν τα ναρκωτικά.

E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: