ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Πούλησε την παρθενιά της για 2,5 εκατ. ευρώ σε επιχειρηματία από το Αμπού Ντάμπι

Η 19χρονη Ζιζέλ δεν φανταζόταν ούτε στα όνειρά της αυτό το ποσό
Η 19χρονη από την Αμερική επέλεξε να βγάλει σε δημοπρασία την παρθενιά της, ξεσηκώνοντας πολλές αντιδράσεις μέσω διαδικτύου.

Η επιλογή της ήταν συνειδητή, καθώς δικαιολόγησε την απόφασή της, θέλοντας τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της και να κάνει ταξίδια. Απευθύνθηκε λοιπόν σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Στη «δημοπρασία» πλειοδότησε ένας ανώνυμος επιχειρηματίας από το Αμπού Ντάμπι, ξεπερνώντας τις προσφορές ενός σταρ του Χόλιγουντ κι ενός Ρώσου πολιτικού, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, δίνοντας τελικά, όπως αναφέρει η Daily Mail, τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ζιζέλ (δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία της) αναφέρει πως «ούτε στο όνειρό μου δεν φανταζόμουν ότι θα έπιανα τόσο υψηλή προσφορά και θα φθάναμε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Θεωρώ ότι αυτή η τάση να πουλάς την παρθενιά σου είναι μια μορφή χειραφέτησης και σοκάρομαι με εκείνους που διαφωνούν. Είναι δική μου απόφαση αν θέλω να περάσω την πρώτη νύχτα μου στο κρεβάτι με κάποιον που δεν είναι ο πρώτος έpωτάς μου».

Το πρακτορείο συνοδών πολυτελείας που ανέλαβε τη «δημοπρασία» έχει ήδη κλείσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στη Γερμανία για την πρώτη νύχτα της Ζιζέλ με τον πλειοδότη. Την κοπέλα θα συνοδεύει ένας φύλακας ασφαλείας και το ραντεβού μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: