ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Μπήκε στο σπίτι και βρήκε τη γυναίκα του με άλλον αλλά… Δείτε τι έκανε!

Έβγαλε το κινητό του και άρχισε να γράφει βίντεο και μπούκαρε στο σπίτι να καταγράψει. Όταν άνοιξε την πόρτα έπαθε ένα μεγάλο εγκεφαλικό όταν είδε την γυναίκα του. 

Αν είναι πότε δυνατόν…


Με αμέριστη ψυχραιμία, πήρε το κινητό του και αποφάσισε να καταγράψει καρέ – καρέ σε βιντεακι τις αρχικές του υποψίες. Ποιες είναι αυτές;

Ότι η σύντροφος του έχει ήδη βρει άλλον και ότι τον απατά.

Στο ερασιτεχνικό βιντεακι που κάνει το γύρο του διαδικτύου από τις 13 Απριλίου και μετρά ήδη πάνω από 2εκατ. προβολές, ο εξαγριωμένος και ταυτόχρονα, απατημένος άνδρας, φαίνεται να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια μιας πολυκατοικίας, να εισβάλλει σε διαμέρισμα και τελικά, σε κρεβατοκάμαρα.

Εκει ερχεται αντιμετωπος με τις αρχικες του σκεψεις, αφου βρισκει τη φιλη του σε κρεβατι, αγκαλια με αλλον ανδρα.

Ωστοσο, το περιεργο ειναι οτι παρα τη δραματικοτητα της στιγμης, τοσο ο νεος συντροφος της κοπελας, οσο και η ιδια, αν και μετα απο λιγα λεπτα, ξυπνουν, φαινεται να παραμενουν παντελως αδιαφοροι και απαθεις, στη θεα του «πρωην» που τους βιντεοσκοπει.

Η γυναικα καλυπτει τα ματια της χωρις να πει λεξη, ενω το νεο «τριτο προσωπο» παρα το γεγονος οτι κοιτα καταματα τον πρωην για λιγα λεπτα, αποφασιζει χωρις τυψεις να παρει αγκαλια τη γυναικα και να σιωπησει.

Ο απατημενος ρωτα «Γνωριζες οτι ειχε αλλο αγορι», για να εισπραξει και παλι τη σιωπη του αλλου νεαρου ως απαντηση.

Και ενω περιμενεις στο βιντεακι να αντικρισεις σκηνες βιας τουλαχιστον προς το τελος, τελικα μαλλον μενεις αποσβολωμενος απο τον πολιτισμο των τριων πρωταγωνιστων, ειτε την απαθεια του παρανομου ζευγαριου.

Δείτε το βίντεο...


koyzoylo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: