ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Το Πολεμικό Ναυτικό καλεί μαθητές λυκείου για κατάδυση με υποβρύχιο σε τριγωνικό ραντάρ

Προφανώς μερικοί τυχεροί μαθητές θα κινηθούν σε πιλοτική διάβαση

Οι εκδηλώσεις για τον προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκονται ήδη στα σκαριά, αγαπητοί φίλοι και το Πολεμικό Ναυτικό αποφάσισε να ...

πραγματοποιήσει το όνειρο πολλών μικρών θαυμαστών του Φουσέκη και να ανοίξει τις καταπακτές του σε όσους μαθητές/μαθήτριες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τα υποβρύχια, τη θάλασσα και τις τηλεφωνικές φάρσες. Συγκεκριμένα, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Νικολάου, το Πολεμικό Ναυτικό δίνει τη δυνατότητα σε περιορισμένο αριθμό μαθητών να καταδυθεί με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο τύπου 214.

Το ρομπότ του Πολεμικού Ναυτικού που μιλάει στο βίντεο-πρόσκληση σε κάνει να λιγουρεύεσαι κολασμένα την υποβρύχια βόλτα:
Οι τυχεροί θα επιλεγούν με κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε συναυλία που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.Ο περίφημος πλους θα πραγματοποιηθεί κάπου μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, προκειμένου να μην παίξει πρόβλημα με τις απουσίες των μαθητών από το σχολείο τους.

Δεν γνωρίζουμε εάν οι μαθητές θα είναι τόσο τυχεροί ώστε να δώσουν 2 Π.Ρ. σε τριγωνικό ραντάρ και να κινηθούν σε πιλοτική διάβαση 217 από τον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, αλλά ελπίζουμε το ΠΝ να τους δώσει το full tour.

Δεν υπάρχουν σχόλια: