ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Έκτακτη σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γρεβενών ώστε να υπάρξει η...
καλύτερη δυνατή ετοιμότητα και συντονισμός των εμπλεκόμενων υπηρεσιών προς αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψει από τις συνεχιζόμενες έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Τριγώνης, η Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΓ κ. Φωτεινή Τζουβάρα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιος Πουρνάρας, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Π.Υ. κ. Ιωάννης Ζαψαλής, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Ντίνας, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών κ. Αναστάσιος Καρέτσος, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γρεβενών κ. Παντελής Καραϊορδανίδης, και η Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου.

Αφού έγινε αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί και τα μέχρι τώρα προβλήματα που έχουν καταγραφεί στην πόλη και τους οικισμούς του Δήμου Γρεβενών, δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες για την αντιμετώπιση τους ενώ διαπιστώθηκε η ικανότητα ανταπόκρισης των υπηρεσιών σε κάθε φάση εξέλιξης του καιρικού φαινομένου.
Σε περίπτωση ανάγκης οι πολίτες μπορούν να καλούν χωρίς χρέωση όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης της Αστυνομίας 100, ή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών 199, καθώς και να ενημερώνονται για τις οδηγίες αντιμετώπισης των έκτακτων καιρικών φαινομένων από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας civilprotection.gr.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: