ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός ξυλοδαρμός 24χρονου μέσα σε τουαλέτες γνωστού club

Στο νοσοκομείο κατέληξε μετά από σοβαρό ξυλοδαρμό 24χρονος που διασκέδαζε σε πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα, δέχθηκε αναίτια επίθεση από...
σωματώδη τύπο μέσα στις τουαλέτες του club όπου διασκέδαζε, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος στο πάτωμα και να λιποθυμήσει.

“Ήθελε να τον σκοτώσει…”
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν συγγενείς του θύματος, ο 24χρονος βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί συνοδευόμενος από δυο φίλες του. Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου και λίγο πριν αποχωρήσουν από το κατάστημα, πήγε στην τουαλέτα του μαγαζιού. Λίγη ώρα αργότερα μπήκε στην τουαλέτα ένας μυώδης τύπος, ο οποίος, αφού έσπρωξε την πόρτα, τον έβγαλε από την τουαλέτα και τον γρονθοκόπησε με μανία στο πρόσωπο, ενώ όταν έπεσε στο πάτωμα, τον κλωτσούσε με μανία σε όλο του το σώμα. Λεπτά αργότερα, στο σημείο έφτασαν άλλοι δυο μυώδεις τύποι, οι οποίοι απομάκρυναν τον άγνωστο από τον 24χρονο. Ο άγνωστος άντρας φώναζε “Αφήστε με να τον σκοτώσω τον αλήτη…”, ενώ κινήθηκε προς το μέρος του νεαρού για να τον χτυπήσει ξανά.

“Τον πέταξαν σαν σκουπίδι έξω από το μαγαζί”

Σύμφωνα με αυτά που κατήγγειλε το ίδιο το θύμα, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από “μπράβους” του club που διασκέδαζε, τον έβγαλαν αιμόφυρτο και σε λιπόθυμη κατάσταση έξω ενώ τον πέταξαν στο δρόμο, όπου τον βρήκαν οι δυο φίλες του που τον συνόδευαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.

“Σε κατάσταση σοκ ο νεαρός”
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο 24χρονος μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε, ενώ σύμφωνα με τους οικείους του, το πρόσωπό του είναι παραμορφωμένο από τα χτυπήματα που δέχθηκε και έχει κακώσεις σε όλο του το κορμί.

Το θύμα υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου, για σωματική βλάβη, εξύβριση και προσβολή, ενώ αναζητήσεις γίνονται από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα για την σύλληψη του δράστη.

policenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: