ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

7 κινήσεις που “ανάβουν” όλες τις γυναίκες στο κρεβάτι. Στην 4η, καμία Δεν μπορεί να αντισταθεί.

Όπως γίνεται με τις ταινίες, το φαγητό και την τηλεόραση, σε όλους αρέσει κάτι διαφορετικό κρεβάτι. Άλλοι αγοράζουν λουλούδια, κεριά και άλλα, για να το κάνουν λίγο πιο ξεχωριστό.

Η κοινωνία, έχε ιστορικά αποτύχει να καταλάβει τη γυναικεία σeξουαλική εμπειρία. Και ως εκ τούτου, πολλοί άνδρες μπορεί να αισθάνονται φοβισμένοι όταν πρόκειται να ευχαριστήσουν τη γυναίκα τους.

Θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα; Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω 7 πράγματα που οι γυναίκες αγαπούν περισσότερο κατά τη διάρκεια του έρωτα.

1. Φιλί
Συχνά υποτιμάται το πόσο σημαντικό είναι. Όχι μόνο σας ανεβάζει, αλλά είναι επίσης το φυσικό προκαταρτικό. Απλά κρατήστε τα μάτια σας κλειστά.


2. Πιπίλισμα
Ένα απαλό πιπίλισμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανεβάσετε τη γυναίκα σας. Δοκιμάστε να το κάνετε στο λαιμό της και τα αυτιά της. Αλλά μην επιμείνετε πάρα πολύ ώρα στο ίδιο σημείο.

3. Δείξτε της ότι το θέλετε
Δεν υπάρχει τίποτα πιο καυτό από το να γνωρίζεις ότι ο άνθρωπος σου είναι σούπερ σε αυτό. Δείξτε στη σύντροφό σας ότι την επiθυμείτε, είτε αυτό το κάνετε με τη φωνή σας, είτε με συνεχή επαφή με τα μάτια.


4. Γδύστε την αργά
Και πάλι, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξετε ότι βρίσκετε την κυρία σας πολύ καυτή. Γδύστε τη κατά ένα ρούχο τη φορά.


5. Ερωτικά παιχνίδια
Αυτό είναι αυτονόητο, αλλά είναι αποδεδειγμένο ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ερωτική εξάπλωση, τόσο το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Γι’ αυτό, πάρτε το χρόνο σας εδώ.


6. Ψιθυρίστε της
Όχι μόνο είναι μια απίστευτη αίσθηση, αλλά και πάλι δείχνεται στην σύντροφό σας ότι σας είναι πολύ ποθητή.
Woman having orgasm during sexual intercourse. Close up on her hand.

7. Να είστε ανοιχτοί στις επiθυμίες της
Ενώ κάνετε την πράξη, να γνωρίζετε πάντα πώς αντιδρά η σύντροφός σας. Η γλώσσα του σώματός της θα σας πει εάν πρέπει να επιταχύνετε, να επιβραδύνετε ή και τα δύο μαζί. Μιλήστε μαζί της για τις επιθυμίες της και δείτε αν μπορείτε να τα εκπληρώσετε.

Λοιπόν, βρείτε το χρόνο να κάνετε αυτά τα 7 πράγματα και η γυναίκα σας θα σας ικετεύει για ένα δεύτερο γύρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: