ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών στο Μύλο των Ξωτικών (Φώτο+βίντεο)

Μέσα στο γιορτινό πνεύμα της εποχής, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσκεψη στα Τρίκαλα, όλων των τάξεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, στο...
Μύλο των Ξωτικών. Ένα εκπληκτικό σημείο συνάντησης πολλών εκδρομέων απ’ όλη τη χώρα, μέσα σ’ ένα θαυμάσιο περιβάλλον, άριστα οργανωμένο από το Δήμο Τρικαίων, που αποτελεί πολιτιστικό γεγονός για την πόλη των Τρικάλων.

Οι μαθητές μας αφού παρακολούθησαν ένα 20λεπτο ενημερωτικό βίντεο για το μύλο Μουτσόπουλου, με ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία, περιηγήθηκαν από τους δασκάλους τους σ΄όλα τα σημεία του Μύλου. Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών, εργαστήριο σοκολάτας, ταχυδρομείο, αγορά, παραμυθόσπιτο κ.ά.

΄Ηταν μία καταπληκτική ημέρα για όλους μας, αν και 13 του μήνα, αφού ξεκινήσαμε με -4 βαθμούς από τα Γρεβενά και βρεθήκαμε σε ανοιξιάτικο περιβάλλον με 21 βαθμούς.

Αφού τελείωσε η περιήγηση και η καθιερωμένη επίσκεψη στα διάφορα παιχνίδια, απολαύσαμε το φαγητό μας σε γνωστό γρεβενιώτικο εστιατόριο της Καλαμπάκας κι επιστρέψαμε στην εστία μας, με τις αναμνήσεις να μας κατακλύζουν.
































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: