ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών επισκέφτηκε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμά και επισκέφτηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που είχε έργα κρατουμένων.

Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά...

ξεναγήθηκαν στο χώρο της έκθεσης και είδαν με ενθουσιασμό τα έργα των κρατουμένων. Τους μαθητές καλωσόρισε η ψυχολόγος του Καταστήματος κ Γούση Αλεξάνδρα και η υπεύθυνη εκπαιδεύτρια του τμήματος Κοπτικής - Ραπτικής κ Πουλατσόγλου Αναστασία, η οποία μίλησε για την πορεία του εργαστηρίου και τον ενθουσιασμό των κρατουμένων που απασχολούνται στο πρόγραμμα. 

Ο πατήρ Χρήστος Κούρτης ανέφερε ότι η συμμετοχή όλων μικρών και μεγάλων σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και την προσφορά του καθενός ξεχωριστά. Ο Διευθυντής του σχολείου κ Αθανασιάδης Φώτης μίλησε στα παιδιά για την σημασία της επίσκεψης σε μια τέτοιου είδους έκθεση και τα παρότρυνε να στηρίζουν με την βοήθεια των γονιών τους τέτοιες προσπάθειες. Η ενίσχυση των μαθητών στην εκδήλωση ήταν σημαντική, έδωσε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Τέλος, το Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τους μαθητές για την επίσκεψη τους. Στους μαθητές μοιράστηκαν συμβολικά πουγκάκια (έργα κρατουμένων) γεμάτα καραμέλες και αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: