ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Παραίτηση "Βόμβα" Μέλους της διοίκησης του ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην προσωπική σελίδα του στο facebook και την μεταξύ μας τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον...
Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Μένιο Παπαιωάννου, μας διαβεβαίωσε την παραίτησή του από την διοίκηση της ομάδας του Πυρσού Γρεβενών, ενώ, εκεί που περιμέναμε την έλευση νέου επενδυτή, πληροφορίες φέρουν, ακόμη μία δυσάρεστη αποχώρηση, από στέλεχος της παρούσας διοίκησης (δεν διασταυρώθηκε ακόμη).

Συγκεκριμένα αναφέρει:...


Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου -την τρίτη κατά σειρά- στα διοικητικά του Πυρσού Γρεβενών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας Κώστα Ντοβατζίδη για την άψογη συνεργασία μας, κατά την προηγούμενη δύσκολη αγωνιστική περίοδο, διάστημα στο οποίο η ομάδα πανηγύρισε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Γρεβενών, αλλά και κατά την τρέχουσα σεζόν. 

Νομίζω πως βοήθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ξεπεράσουμε όλες τις αντιξοότητες και να καταφέρουμε να ξαναστήσουμε την ιστορική μας ομάδα στα πόδια της. Ήρθε όμως η στιγμή να αποχωρήσω από το Δ.Σ. για να διευκολύνω τη νέα προσπάθεια που όπως φαίνεται ξεκινάει, εύχομαι λοιπόν οι άνθρωποι που θέλουν να διοικήσουν το Σωματείο να καταφέρουν ό,τι την προηγούμενη χρονιά δεν έγινε κατορθωτό, δηλαδή να το δούμε να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. 

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να παράξουμε το όποιο έργο στη διάρκεια αυτής μου της θητείας και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του Πυρσού, που αποδεικνύουν διαρκώς ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους για να ξανάρθουν στιγμές δόξας και συγκίνησης για την ομάδα της πόλης και της καρδιάς μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο τελος θα μεινουν τα παιδια απο τη Δημητρα μονα τους!!!