ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Άρθρο του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Γρεβενών Δημητρίου Κωδουνά

Το 2017 φεύγει και η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, με μία μεγάλη απειλή κ μια τελευταία ευκαιρία.

Είναι λοιπόν προφανές ότι...αν συνεχίσουμε στην ίδια πορεία με την σημερινή κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, η χώρα θα βρεθεί προ των πυλών μιας βίαιης εκ νέου φτωχοποίησης των μεσαίων κ χαμηλών στρωμάτων λόγω της θηριώδους φορολογικής πολιτικής αλλά βεβαίως κ λόγω της καθηλωμένης οικονομίας σε επίπεδα ανάπτυξης.

Είναι αδιανόητο δε, πως μετά από 2,5 χρόνια η χώρα μας βρίσκεται σε καθεστώς capital controls, με αποτέλεσμα κ τα ελάχιστα κεφάλαια που υπάρχουν να μην μπορούν να επενδυθούν. Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτή η κυβέρνηση στη χώρα είναι να παραιτηθεί!

Η τελευταία ευκαιρία για την πατρίδα μας θα είναι το 2018.Θα είναι μια χρονιά κρίσιμων οικονομικών κ πολιτικών εξελίξεων.

Η παράταξή μας, η Ν.Δ, οφείλει κ θα το κάνει, να είναι παρούσα στον αγώνα για ανατροπή της σημερινής τοξικής κυβέρνησης αλλά βεβαίως κ με πρόγραμμα σαφές, συγκροτημένο κ κοστολογημένο για την επόμενη ημέρα.

Με μία πολιτική πρόταση η οποία θα απαντάει στις αγωνίες του ελεύθερου επαγγελματία,του αγρότη, του φοιτητή, των ανέργων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει την ιστορική ευθύνη της υλοποίησης της. Έχει το know how να το κάνει. Η ΝΔ μπορεί κ πρέπει να βάλει έναν νέο αξιακό κώδικα στην υπό διάλυση ελληνική κοινωνία.

Εάν χαθεί κ αυτή η ευκαιρία,πολύ φοβάμαι πως θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την πατρίδα κ την κοινωνία. Οι αντοχές όλων μας έχουν χαθεί. Η πίστη στις δυνατότητές μας είναι το όπλο μας για να αποκαταστήσουμε την κανονικότητα στη χώρα.

Ως στρατιώτες της ΝΔ έχουμε ένα χρέος.

Πρέπει να τελειώνουμε μ΄αυτά που μας ντροπιάζουν. Με αυτούς που βαφτίζουν προοδευτικό την κατάργηση της αριστείας,την αλλαγή φύλου στα 15,τις αριστερές business στην πώληση όπλων.

Με αυτούς που δεν ξέρουν οτι η θάλασσα έχει σύνορα!

Με αυτούς που υποσχέθηκαν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ κ κατώτατο μισθό 780ευρω κ έχουν εξαπατήσει με τον χειρότερο τρόπο τους πολίτες.

Πρέπει όμως κυρίως να τελειώνουμε με αυτό το πομπώδες τίποτα αυτών των ανθρώπων που ξεχειλίζει από κάθε τους πόρο,με τέτοια μανία κ μοναδικό τους στόχο να κρατήσουν τις καρέκλες τους ανέπαφες.

Οι καιροί ου μενετοί
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Γρεβενών
Δημήτριος Κωδουνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: