ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

«Κόλαση» σε γάμο στις Σέρρες – Οι συμπεθέρες «αντάλλασσαν» συντρόφους και τους πρότειναν και στην...

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία των Σερρών με τις δύο συμπεθέρες που πρότειναν στην κουμπάρα...
τους εραστές τους. 

Όλα ξεκίνησαν κατά την διαδικασία οργάνωσης του γάμου και επειδή όλα του γάμου δύσκολα οι συμπεθέρες είπαν να βοηθήσουν.

Έτσι λοιπόν στα πλαίσια την καλή θέλησης και ενώ το ζευγάρι έψαχνε φωτογράφο γάμου που θα κάλυπτε το γεγονός η μητέρα του γαμπρού είπε να βοηθήσει με ένα υποτιθέμενο γνωστό της που τελικά αποδείχθηκε ότι γνωριζόταν πολύ καλά. Έλα όμως που δεν τελείωσε εκεί το ευτράπελο. Έτσι στην συνέχεια η μητέρα της νύφης πρότεινε τν dj του γάμου που ήταν και παλιός συμμαθητής της κόρης της. Φυσικά με την αφορμή αυτή και οι δύο πήραν τις δουλειές μιας και οι τιμές που έκαναν τα παλικάρια ήταν εξαιρετικά φιλικές.

Έτσι λοιπόν όλα άρχισαν και εξελισσόταν τέλεια έλα όμως που όταν αρχίσει και μιλάει το πολύ ποτό τότε αρχίζει το πραγματικό γλέντι. Έτσι στις πρώτες πρωινές ώρες και όταν πλέον η σούρα άρχισε να κυριαρχεί άρχισε η μία συμπεθέρα να λέει στην άλλη για τις περιπέτειες της με τον αντίστοιχο εραστή της που ήταν παρόν. Μετά από λίγη ώρα τις πλησίασε η κουμπάρα που άκουσε την καυτή συζήτηση τους και του πρότεινε να το διαλύσουν σιγά σιγά. Αλλά αυτές εκεί αχόρταγες ήθελαν να συνεχίσουν τον χορό και το ποτό μέχρι που άρχισαν να παραφέρονται υπερβολικά και να εκδηλώνονται.

Φυσικά το γλέντι τελείωσε άρον άρον με ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και δύο ντροπιασμένες συμπεθέρες. Ευτυχώς τα διαζύγια τα γλίτωσαν πάντως μιας και τα είχαν πάρει πολύ πριν το περιστατικό.


frapedoypoli

Δεν υπάρχουν σχόλια: