ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

"ORLIAKAS RACE 2018" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Περιπατητών Γρεβενών διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος με τον διακριτικό τίτλο «Orliakas Race”, το Σαββατοκύριακο...
21 &22 Απριλίου 2018, στο χωριό Σπήλαιο Γρεβενών.

Η φετινή διοργάνωση, αφού πρώτα άκουσε τις παρατηρήσεις και τα σχόλια όλων των συμμετεχόντων στους αγώνες τα προηγούμενα χρόνια, ετοιμάζει εκπλήξεις στους λάτρεις του βουνού, αφού με παρεμβάσεις στην διαδρομή, κυρίως του μεγάλου αγώνα, η διαδρομή γίνεται πιο εύκολη και απολαυστική. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μείωση των χιλιομέτρων, για τον μεν αγώνα «Orliakas Race» από 33 σε 24 χιλιόμετρα περίπου και για τον αγώνα «Portitsa Trail” από 10 σε 7,5 χιλιόμετρα περίπου. Με τη μείωση αυτή επιτυγχάνεται και σημαντική πτώση του βαθμού δυσκολίας των δύο αγώνων. Οι ακριβείς μετρήσεις τόσο της απόστασης όσο και των υψομετρικών θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η περιπατητική διαδρομή, φέτος θα αναβαθμιστεί και θα επισκεφθεί με ξεναγούς ιστορικά και ιδιαιτέρου φυσικού κάλους σημεία της περιοχής.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις, θα υπάρξει ποδηλατοβόλτα στους δασικούς δρόμους του Όρλιακα σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών, ομιλίες με διακεκριμένους επιστήμονες και άλλες εκδηλώσεις. 


Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώνονται αναλυτικά όλες οι δράσεις και η τελική προκήρυξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: