ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Αυτός είναι ο άτυχος σκιερ που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα (εικόνες – video)

Από ασφυξία φέρεται να κατέληξε ο άτυχος άνδρας
Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης δύο ώρες

Ο άτυχος σκιέρ και η παρέα του είχαν πάει για snowboard στο...

λεγόμενο σημείο “Κ2”
Πρόκειται για ένα σημείο εκτός χιονοδρομικού κέντρου που απευθύνεται σε μυημένους “Κατά καιρούς έχουν πέσει και άλλες χιονοστιβάδες εκεί”, τόνισε ο ιδιοκτήτης σχολής σκι, Αχιλλέας Παπαευθυμίου

«Πάγωσε» ολόκληρη η Ελλάδα από τον τραγικό θάνατο 32χρονου άνδρα, ο οποίος παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών ενώ έκανε snowboard.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, που έκαναν προσπάθειες ανάνηψης ακόμα και δύο ώρες μετά το θάνατο του άτυχου σκιερ, ο νεαρός άνδρας κατέληξε.

Ποιος είναι ο άτυχος νέος
Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για τον Απόλλωνα Ψαρουδάκη, 32 ετών, ο οποίος είχε έρθει στην Αθήνα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, από το Λουξεμβούργο όπου εργαζόταν ως μηχανικός επικοινωνιών.

Είναι γιος του αγγειοχειρουργού, Αντώνη Ψαρουδάκη, όπως προσθέτει ρεπορτάζ του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού.

Το χιονοδρομικό δεν λειτουργούσε
Ο άτυχος νέος πήγε με την παρέα του στο χιονοδρομικό κέντρο το οποίο δεν λειτουργούσε. Ωστόσο, η παρέα φέρεται να πήρε την απόφαση να πάει στο λεγόμενο σημείο “Κ2”. Όπως περιγράφει στο Star ο ιδιοκτήτης σχολής Σκι, Αχιλλέας Παπαευθυμίου: “Το δυστύχημα έγινε στο σημείο λεγόμενο Κ2. Είναι εκτός οριοθετημένης πίστας χιονοδρομίας. Είναι για τους expert που πάνε και κάνουν την εκτός πίστας δραστηριότητα. Είναι η extreme πλευρά του χιονοδρομικού μας κέντρου εκτός πίστας. Κατά καιρούς έχουν πέσει και άλλες χιονοστιβάδες εκεί“.

“Το χιονοδρομικό δεν δούλευε. Με δική τους ευθύνη πήγαν εκτός πίστας”, προσθέτει ο ιδιοκτήτης sale χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, Απόστολος Λιάτσης.

“Έσβησε” από ασφυξία
Παρά το γεγονός πως ο άτυχος άνδρας χτύπησε σε δέντρο, δεν ήταν αυτός ο τραυματισμός που προκάλεσε τον θάνατό του. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα στοιχεία δείχνουν πως “έσβησε” από ασφυξία καθώς φαίνεται να έμεινε αρκετή ώρα καταπλακωμένος από το χιόνι.



Βίντεο: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: