ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ιερέας στην Ζιμπάμπουε ισχυρίζεται ότι έχει τον τηλεφωνικό αριθμό του Θεού - video

Ένας πάστορας στη Ζιμπάμπουε ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί με τον Θεό μέσω του προσωπικού αριθμού του. 

Ο Πολ Σανιανγκόρ υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο Θεός...
του έδωσε τον αριθμό του και του τηλεφωνεί συχνά για να του δώσει συμβουλές για το πως να βοηθήσει τους ανθρώπους της εκκλησίας του.

Η ιστορία του πάστορα έγινε γνωστή, όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον ίδιο να μιλάει στο κινητό του με τον Θεό κατά την διάρκεια της λειτουργίας του. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα H-Metro επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι μιλάει με τον Θεό και ανέφερε ότι εξεπλάγην που οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν και δεν τον πιστεύουν.

Ο Πολ Σανιανγκόρ, ένας πάστορας από τη Ζιμπάμπουε, ισχυρίζεται ότι έχει τον αριθμό του Θεού και μιλάει μαζί του στο κινητό.

Ο ίδιος εξηγεί ότι έχει άμεση επικοινωνία με τον Θεό και του τηλεφωνεί κάθε φορά που τον χρειάζεται.

Ο πάστορας ισχυρίζεται ότι ο ίδιος ο Θεός του έδωσε τον αριθμό του.

«Έχω τον προσωπικό Του αριθμό και του τηλεφωνώ κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη. Είναι δυνατόν να μιλάς στον Θεό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι το αμφισβητούν. Υπάρχει ένας αριθμός στον οποίο μπορώ να τηλεφωνώ και να πάρω οδηγίες για το πως να συνεχίσω. Πήρα τον αριθμό όταν προσευχόμουν και άκουσα μια φωνή να μου λέει τον αριθμό», ανέφερε ο ίδιος.

Ο πάστορας ανέφερε ότι ο Θεός του τηλεφωνεί για να του δώσει οδηγίες για το τι να κάνει κατά την διάρκεια των λειτουργιών του.

Ο πάστορας σχεδιάζει να δώσει τον αριθμό του Θεού, αλλά πιστεύει ότι δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή.

Ο πάστορας ανέφερε ότι θα κάνει μια εκπομπή που θα ονομάζεται «Διαδικτυακός παράδεισος» στην οποία θα αφήνει τον κόσμο να ακούει τις συζητήσεις που κάνει με τον Θεό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: