ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Μοντέλο πουλά την παρθενιά του στο ιντερνετ για να πληρώσει τις σπουδές της

Το μοντέλο από την Ιταλία που ποζάρει ως Nicole έβγαλε την παρθενιά της σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και, όπως είπε ήδη στη «Sun», βρέθηκε αμέσως ενδιαφερόμενος που είναι έτοιμος να δώσει...
1 εκατ. ευρώ (890.000 λίρες) για μια βραδιά μαζί της.

«Αποφάσισα όταν ήμουν 16 χρονών πως η παρθενιά μου είναι πολύτιμη», εξομολογείται στην εφημερίδα, «ήμουν σε μια σχέση με έναν άντρα πολύ μεγαλύτερο από μένα, αποφάσισα όμως πως θα έχανα την παρθενιά μου μόνο από τον άντρα που θα αγαπήσω και τον άντρα που θα θελήσω να παντρευτώ στο μέλλον».

Αφού χώρισε λοιπόν τον ακατάλληλο σύντροφό της, έκρινε τώρα πως ήθελε να σπουδάσει. Όχι όμως σε όποιο πανεπιστήμιο να ναι, αλλά αποκλειστικά στο περίφημο Κέιμπριτζ. «Έψαχνα λοιπόν στον Ιστό να βρω τρόπους για να χρηματοδοτήσω τις σπουδές μου και έπεσα πάνω σε μια σειρά από δημοπρασίες για κορίτσια που είχαν πουλήσει τους εαυτούς τους για 3,5 εκατ. ευρώ, αποφάσισα λοιπόν να κάνω το ίδιο όταν θα γινόμουν 18».

Δεν θέλει όμως να πληρώσει μόνο τις σπουδές της, αλλά να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της και κυρίως την αδερφή της, αλλά να πάρει και ένα σπιτάκι στους γονείς της. «Υπάρχουν πολλοί άντρες που ενδιαφέρονται και γράφουν στο πρακτορείο και η μεγαλύτερη προσφορά που έχουμε για την ώρα είναι στο 1 εκατ. ευρώ».

Η Nicole συνεργάζεται με το ευρωπαϊκό πρακτορείο μοντέλων Elite Models VIP, αν και οι αμοιβές της πασαρέλας δεν είναι προφανώς αρκετές για τα σχέδιά της…

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: