ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Φιλίππου σε Τσιμτσιλή: Δεν περίμενα από σένα να μου κάνεις αυτή την ερώτηση

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Φιλίππου ενοχλήθηκε με αφορμή μια ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε, μάλιστα, τη δυσαρέσκειά της στον αέρα της εκπομπής:


«Σ’ αγαπώ πάρα πολύ, γιατί μου το κάνεις αυτό; Θα σου απαντήσω, αλλά θεωρώ ότι το θέατρο είναι κάτι άλλο. Τα παιδιά έχουν δώσει τροφή και δεν περίμενα από σένα να μου κάνεις αυτή την ερώτηση. Αλήθεια στο λέω, γιατί σε θεωρώ κάτι πολύ ξεχωριστό. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Ποιος μπορεί να πει ότι η βία, ειδικά στον εργασιακό σου χώρο είναι κάτι σωστό και πρέπει να γίνεται; Το θέατρο είναι κάτι άλλο. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και πολύ ωραίο. Το τι συνέβη πια έχει πάρει τον δρόμο του και θα φανεί. Για μένα το θέατρο είναι κάτι πολύ διαλεχτό και πολύ ξεχωριστό. Έγινε ένα περιστατικό, πολύ σημαντικό το οποίο πια θα λυθεί. Εγώ είμαι γυναίκα και δεν δέχομαι με τίποτα κάποιος να σηκώσει χέρι. Και να σηκώσει εγώ θα του έδινα άλλες δέκα!

Όλο αυτό συζητάμε. Έχουμε και άλλα πράγματα να συζητήσουμε και στο λέω με πολλή αγάπη. Το θέατρο είναι ένα παραμύθι, κάτι όμορφο που κάνει καλύτερες τις ψυχές των ανθρώπων. Αυτό που συνέβη είναι πάρα πολύ λυπηρό. Είναι ακόμα πιο λυπηρό εκείνη τη μέρα που ήμουν σπίτι μου και άνοιξα τις ειδήσεις να ακούω ανάμεσα σε άλλα χιλιάδες θέματα ότι «δεν είπα μια ατάκα, δεν έγινε αυτό…».»!



Δεν υπάρχουν σχόλια: