ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Και «ροζ» αποκαλύψεις για τον Τραμπ στο βιβλίο του Γουλφ – Πώς «έριχνε» τις γυναίκες των φίλων του

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για τον «Λευκό Οίκο του Τραμπ»προχώρησε ο αρθρογράφος και συγγραφέας, Μάικλ Γουλφ, με το βιβλίο του,...
 «Fire and Fury: Inside the Trump White House», που κυκλοφόρησε, παρά τις προσπάθειες του αμερικανού προέδρου να το εμποδίσει.

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο αναφέρεται και στον τρόπο που ο αμερικανός πρόεδρος «έριχνε» ή τουλάχιστον προσπαθούσε να «ρίξει» τις συζύγους των φίλων του.

«Όταν κυνηγούσε τη γυναίκα ενός φίλου του, προσπαθούσε να την πείσει ότι ο άνδρας της ίσως να μην ήταν αυτό που εκείνη νόμιζε. Μετά έβαζε τη γραμματέα του να καλέσει τον φίλο στο γραφείο του. Όταν εκείνος έφθανε, ο Τραμπ άρχιζε την κουβέντα για τη σεξουαλική του ζωή: “Σου αρέσει ακόμη να κάνεις σεξ με τη γυναίκα σου; Πόσο συχνά; Θα έπρεπε να πήδηξες και καλύτερες απ’ τη γυναίκα σου. Για πες μου. Στις 3 η ώρα θα μου έρθουν κορίτσια από το Λος Άντζελες. Μπορούμε να ανεβούμε επάνω και να περάσουμε υπέροχα. Το υπόσχομαι”. Όλη αυτή την ώρα ο Τραμπ άφηνε τη γυναίκα του φίλου να ακούει την κουβέντα από ανοιχτή ακρόαση» γράφει συγκεκριμένα ο Γουλφ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια: