ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Γνωστός τραγουδιστής: Έκανα το λάθος και παράτησα το σχολείο στην Α’ Γυμνασίου

Ο γνωστός τραγουδίστης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις πολλές δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του αλλά και στο γεγονός ότι έκανε το λάθος να...
παρατήσει το σχολείο όταν πήγαινε στην Α’ Γυμνασίου.

O λόγος για τον Πάνο Καλίδη... «Έκανα πάρα πολλές δουλειές: ζαχαροπλάστης, οικοδόμος, καφετζής, μανάβης… Έκανα το λάθος και παράτησα το Γυμνάσιο γιατί δεν τα πήγαινα καλά και οι δικοί μου, επειδή ήταν φτωχή οικογένεια, δεν μπορούσαν να με πιέσουν και να με βοηθήσουν οικονομικά για να κάνω κάτι με το σχολείο. Έτσι το παράτησα στην πρώτη Γυμνασίου κι έπρεπε να δουλέψω.

Μετάνιωσα πάρα πολύ που δεν ξέρω αγγλικά. Πηγαίνω για συναυλίες στο εξωτερικό και δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Έναν καφέ ρε παιδιά, ένα νερό…», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Τα πρώτα χρόνια που κατέβηκα στην Αθήνα πέρασα πολύ δύσκολα μέχρι να προσαρμοστώ. Είχα πάθει κατάθλιψη. Είχα χάσει τον πατέρα μου, συνέπεσε και η αλλαγή από το χωριό στην πόλη και είχα πάθει μεγάλο σοκ», ανέφερε επίσης ο Πάνος Καλλίδης.

«Θα ήθελα να κάνω βλεφαροπλαστική, αλλά φοβάμαι. Είναι από τη νύχτα τα βλέφαρά μου κουρασμένα και θα ήθελα λίγο να τα φτιάξω», σημείωσε ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: