ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Το Ζευγάρι πατάει στον Πάγο και η Μουσική αρχίζει να Παίζει. Μόλις ξεκινούν να Χορεύουν, αφήνουν τους Πάντες Άφωνους!

Το Ζευγάρι πατάει στον Πάγο και η Μουσική αρχίζει να Παίζει. Μόλις ξεκινούν να Χορεύουν, αφήνουν τους Πάντες με το Στόμα Ανοιχτό


Το «Sound of Silence» αρχίζει να παίζει. Σε δευτερόλεπτα, η υπέροχη παράσταση κόβει την αναπνοή όλων

Μόλις το Τραγούδι ακούγεται στα Μεγάφωνα, Κριτές και Κοινό μένουν

Το πατινάζ με φιγούρες, είναι ένα όμορφο άθλημα όπου οι αθλητές γλιστρούν πάνω από τον πάγο και εκτελούν κινήσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

Αυτοί οι αθλητές, είναι σε θέση να εκτελέσουν παραστάσεις που κόβουν την ανάσα και αφήνουν το ακροατήριο άφωνο απο θαυμασμό.

Όταν οι Γάλλοι αθλητές Vanessa James και Morgan Cipres συνεργάστηκαν για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πατινάζ 2017 στην Ιαπωνία, απομάκρυναν κάθε ανταγωνισμό.

Το δίδυμο έχει αναπτύξει έναν δεσμό στον πάγο που επιτρέπει στη Vanessa να εμπιστεύεται πλήρως το Morgan όταν την κλέβει και την περιστρέφει. Οι δύο τους είναι σε θέση να εκτελέσουν ένα υπέροχο πρόγραμμα, λόγω της καλής τους συνεργασίας.

Για τον διαγωνισμό στην Ιαπωνία, έπαιζε το κομμάτι «The Sound of Silence» του Simon & Garfunkel. Το συγχρονισμένο πατινάζ τους και οι τέλειες φιγούρες τους, ταιριάζουν μαγικά με τη μουσική.

Η απαλή μελωδία σε συνδυασμό με τα μαύρα κοστούμια τους, δίνουν μια μελαγχολική αίσθηση σε αυτή τη μαγική παράσταση. Το αρχικό τους άλμα, εκτελείται τέλεια.

Οι βαθμοί των κριτών βασίζονται στο πόσο ακριβείς είναι οι διαφορετικές κινήσεις που έχουν ολοκληρωθεί και αυτοί οι δύο χτύπησαν πραγματικά υψηλό σκορ.

Ο Morgan ρίχνει την Vanessa στον αέρα σαν να φτερό. Προσγειώνεται πίσω στον πάγο στα πατίνια της, αβίαστα.

Δώστε βάση τη χρονική στιγμή 1:50 στο βίντεο, όπου η Vanessa και ο Morgan κάνουν κάτι που θα σας αφήσει άναυδους. Θα υποκλιθείτε στο ταλέντο τους!


Δείτε το σχετικό βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: