ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Ουρές σε κλινική της Ταϊλάνδης για θεραπεία λεύκανσης πέους

Λαϊκό προσκύνημα παρατηρείται σε κλινική της Ταϊλάνδης που προσφέρει θεραπεία λεύκανσης πέους.

Περισσότεροι από...

100 άντρες τον μήνα υπολογίζεται ότι συρρέουν στο Lelux Hospital της Μπανγκόκ, το οποίο άρχισε να παρέχει την αντισυμβατική αυτή θεραπεία πριν από έξι μήνες και έχει πλέον σταθερή πελατεία 3-4 ατόμων καθημερινά.

Η εν λόγω θεραπεία, η οποία γίνεται με τη χρήση λέιζερ που καταστρέφει τα κύτταρα που παράγουν μελανίνη, ολοκληρώνεται σε πέντε συνεδρίες διάρκειας 10-15 λεπτών και συνολικού κόστους 540 ευρώ. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματος» αναφέρει ο Μπουντχίτα Βατανασίρι (μικρή φωτό), διευθυντής του τμήματος λέιζερ της κλινικής, ο οποίος προσθέτει πως οι πελάτες του ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 22-55 ετών και πολλοί εξ αυτών είναι μέλη της γκέι κοινότητας. Οι θεραπείες λεύκανσης είναι πολύ διαδεδομένες στην Ταϊλάνδη και συχνά οι διαφημίσεις τους κατηγορούνται ως ρατσιστικές.

Η εν λόγω θεραπεία έγινε ευρέως γνωστή, όταν η κλινική ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook φωτογραφία ενός ασθενούς την ώρα της εφαρμογής της, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν πως είναι κρίμα ο κόσμος να μην μπορεί να αποδεχτεί το χρώμα του δέρματός του, ενώ άλλοι ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: