ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Σάλος με πορνoσάιτ που ανέβασε βίντεο από ναό

Σάλος με την ιστοσελίδα Pornhub και το υλικό που ανέβασε χρήστης από ελληνορθόδοξο ναό του εξωτερικού

Οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί ...

της βιομηχανίας του πορνό φροντίζουν να καλύπτουν κάθε είδους φετίχ και δεν διστάζουν να εμφανίζουν τις πρωταγωνίστριές τους σαν καθολικές μοναχές, με τα σενάρια των ταινιών να παραπέμπουν σε «εξομολογήσεις».

Εως τώρα η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία δεν περιλαμβανόταν στα «γούστα» των θεατών, όμως η πολύ γνωστή ιστοσελίδα Pornhub, που φιλοξενεί εκατομμύρια βίντεο πορνό, αποφάσισε να απλώσει τα «δίχτυα» της και σε αυτήν.

Κάποιοι επισκέπτες που μπήκαν πρόσφατα στην ιστοσελίδα για να... χαλαρώσουν με το υλικό της αρεσκείας τους δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ότι ήταν αναρτημένη μια ολόκληρη σειρά βίντεο, γυρισμένη μέσα σε μια εκκλησία και μάλιστα ελληνορθόδοξη, που όμως δεν περιέχει ερωτικές σκηνές! Οι πιο προσεκτικοί παρατήρησαν ότι το υλικό είχε μαγνητοσκοπηθεί σε κάποια εκκλησία του εξωτερικού, ενώ ακούγονταν συνομιλίες και αποσπάσματα από λειτουργίες. Πάντως, τα συνολικά 19 βίντεο που ανέβηκαν δεν είναι και από τα πιο δημοφιλή, αφού τα περισσότερα views που έχουν είναι 3.150.

Οπως ήταν επόμενο, ακολούθησε χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το κίνητρο του χρήστη που ανέβασε τα βίντεο. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ίσως το έκανε κατά... λάθος. Ισως, δηλαδή, ήθελε να ανεβάσει αυτά τα βίντεο σε κάποιο εκκλησιαστικό ιστότοπο, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσε και το Pornhub και... μπερδεύτηκε!

Αλλοι λένε ότι ήταν ένα κακόγουστο αστείο από κάποιον που ήθελε να τρολάρει τους επισκέπτες της σελίδας. Υπήρξαν και κάποιοι που θεώρησαν ότι ο άγνωστος προσπάθησε να απομακρύνει τους χρήστες του συγκεκριμένου σάιτ από το πορνό και να τους επαναφέρει στον δρόμο του Θεού ή ότι είναι φανατικός άθεος και δεν υπολογίζει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: