ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-3 σετ (φωτό+video)

Μεγάλη νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Αστέρα Γρεβενών, καθώς νίκησαν με 2-3 σετ την ομάδα του Γ.Σ. Γρεβενών στο κατάμεστο από φιλάθλους ΔΑΚ Γρεβενών.

Εκεί που όλα έδειχναν εύκολα...
μετά τα δύο πρώτα σετ, όπου προηγούνταν η ομάδα του Αστέρα, τα κορίτσια του Γ.Σ.Γ., ανέβασαν την απόδοσή τους και έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ
Μόνο πρώτος και αήττητος ο Αστέρας Γρεβενών, μετά την έβδομη αγωνιστική και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, του τοπικού πρωταθλήματος Γυναικών, της ε.σ.πε.μ.
Αυτή την φορά ο Αστέρας πήρε την νίκη στο Τάι-μπρέικ απέναντι στον Γ.Σ.Γρεβενών.


Τα "αστέρια" άλλη μια φορά κέρδισαν όχι μόνο μέσα στις γραμμές, αλλά και έξω από αυτές, με τον κόσμο που ήρθε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, να χειροκροτεί την καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.


Ο κ. Τσιμπέρης δήλωσε μετά το παιγνίδι: "Η ομάδα κατάφερε στην εκκίνηση του παιγνιδιού, να κερδίσει δύο γρήγορα σετ, από εκεί και έπειτα η ποιότητα της απόδοση μας, δεν υπήρξε ανάλογη και το παιγνίδι πήγε στο Τάι-μπρέικ. Εκεί δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και αυτό οφείλεται στην συγκέντρωση και την ωριμότητα που είχαν οι αθλήτριες μας, την κρίσιμη στιγμή. Αξίζουν συγχαρητήρια όλες."

Ο κ. Χαντές δήλωσε: "Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα εξαντλήσει κάθε στοιχείο που έχει στα χέρια του, για να διεκδικήσει το παιγνίδι και πως εμείς θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Ήρθε μια νίκη που την θέλαμε πολύ για να αυξήσουμε την διαφορά μας από τον δεύτερο και τα καταφέραμε. Θα ήθελα την νίκη με τρεις βαθμούς, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες μου, αυτά τα παιδιά μπορούν να παίξουν βόλεϊ επιπέδου και όπως είδατε και σήμερα, τα καταφέρνουν."

Αναλυτικά το αποτέλεσμα:
Γ.Σ.Γρεβενών - Αστέρας Γρεβενών Βόλεϊ 2-3

Αστέρας Γρεβενών: 1.Ολυμπία Γκουντιού, 2. Ελευθερία Παναγιωτίδου, 3. Μαρία Μιμίκου, 4. Χριστίνα Κολύδα, 7. Γεωργία Πενλίδου, 8. Εφη Χατζηγεωργιάδου, 9. Βασιλική Τζιουβάρα, 10. Δανάη Τριμίντζιου, 11. Μαίρη Κόλλια, 13. Αλεξάνδρα Γκουντιού, 14. Κατερίνα Τσάτσα, 17. Ιωάννα Αμανατιάδου.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια, που είναι ο λόγος που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα!


Δείτε τα όλα σε φωτό και video από τον αγώνα... (κλικ για να μεγεθύνουν οι εικόνες...)




































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: